Nos, szakmailag nem volt valami kiemelkedő tehetség. Annak ellenére hogy imádtam a filmjeit és gyermekkorom meghatározó alakja volt, nem tartottam őt nagy színésznek. Ugyanakkor egy nagyon sokrétű és szerethető, barátságos karakter volt. Véleményem szerint Terence Hill sokkal jobb színész volt tőle, de a közös filmjeikben mégis jól kiegészítették egymást. Bud egy fajta szerepet tudott eljátszani, de azt jól hozta a filmekben. A szórakoztató pofonosztó megnevettette emberek millióit, és maradandó nyomot hagyott a legtöbb filmrajongóban. Markáns, robusztus testalkatára, macsó megjelenésére és humoros mimikájára minden ember fog emlékezni. Nem csak egy világszerte ismert színészt, de egy nagyszerű embert is elvesztett a világ. Sajnos, ilyen az élet, az emberek meghalnak egy idő után. Bud Spencer 86 évet élt, ami egy szép életkor. Isten áldja!
2016. jún. 28. 18:08
2/17 anonim válasza:
Mint színész, nyilván nem annyira jó, de nem is ez a lényeg. Ő szórakoztató filmeket csinált, és ez nagyon jól sikerült neki. Nem tudom, ha van egy olyan színész még, amelyiknek kimondom a nevét, és az óvódástól a 90 éves mamáig mindenki tudja, hogy kiről van szó. Illetve nem sok olyan korabeli film van, amit mai napig annyit nyomatnak a TV-ben (van rá igény), mint az ő filmjeit. Nekem is a kedvenc színészem, gyerekkorom óta rajongok érte.
2016. jún. 28. 18:21
3/17 anonim válasza:
Gyakorlatilag karakterszínész volt, igazából a lényeg az volt az egészben, hogy Terence Hillel együtt olyan vér nélküli akció-vígjátékokat tudtak készíteni, ami sosem évül el. Bármikor elő lehet venni, mindig garantált a szórakozás, szóval a filmjeik a saját műfajukban kiemelkedőek voltak, de ő maga nem volt kiemelkedő színész.
2016. jún. 28. 19:03
4/17 anonim válasza:
Nagyszerű színész volt . Nincs hozzá hasonló! Nyugodjon Békében!
2016. jún. 28. 19:59
5/17 anonim válasza:
Szerintem igenis jó színész volt, elvégre függetlenül minden filmben a karakter alakítása is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy film mennyire jó/izgalmas vagy rossz/unalmas. És bizony az Ő filmjei ikonikusak, időtálló produkciók, amiket sosem lehet megúnni, ezt bizonyítja filmjeinek soha el nem múló népszerűsége. Sok filmjét láttam már életemben, és kivétel nélkül mindegyikben egy magával ragadó egyéniség volt, akár önálló filmjéről van szó, akár valamelyik Terenc Hill-lel közös filmjéről. Persze minden filmben fontos a tartalom és a látványvilág is, viszont elég kevés színész van, akik legalább ugyanilyen jól el tudták volna játszani ezeket a szerepeket.
2016. jún. 28. 20:00
6/17 anonim válasza:
Érdemes megnézni a Kalózok háborúja című filmet (ami ha jól tudom A fekete kalóz címen is futott), amiben Bud eléggé negatív karaktert játszik, teszem hozzá: remekül. A film mondjuk gyenge, sajnos.
Jó színész volt!
2016. jún. 29. 00:51
7/17 anonim válasza:
Nem is volt színész! Soha nem végzett semmilyen színi vagy színművészetit. Így színésznek, nem is nevezném. A filmekben amit, nyújtott / előadott azt nem nevezném színi munkának. Inkább szórakoztatónak és humoristának tartom, Carlo Pedersolit. Az tény hogy egyedi volt a maga műfajában, és meg ismételhetettlen. De ennyi. A filmjei ugyan szórakoztató, és viccesek. De amikor már 86-szor is látod ugyan azt a filmjét, akkor már unalmas. A pofonok ugyan jók voltak, de csak azért mert soha senki nem halt meg a filmben, és vér sem folyt soha egyetlen egy filmben sem. Ezért tényleg egyedi volt.
2016. jún. 29. 17:26
8/17 anonim válasza:
"De amikor már 86-szor is látod ugyan azt a filmjét, akkor már unalmas."
Így van, én is már unom a Kincs ami nincs-et, mégis megnéztem a tegnap a tiszteletére, mint ahogy a Piedone Egyiptomban filmet is. Nade: melyik más filmet nézel meg még 86-szor? Egyet sem. Ezért mondjuk, hogy valamit nagyon tudott az öreg, mert más filmet max 2x néz meg az ember, míg őt 100x is.
"A pofonok ugyan jók voltak, de csak azért mert soha senki nem halt meg a filmben, és vér sem folyt soha egyetlen egy filmben sem. Ezért tényleg egyedi volt."
Így van, el is mondta, hogy ez direkt így van, és utálja az erőszakot.
2016. jún. 29. 17:37
9/17 anonim válasza:
Ha tudnád hány színésznek nincs semmilyen színészi képesítése...
2016. jún. 29. 20:39
10/17 anonim válasza:
Csatlakozom, én azt se értem, minek van egyáltalán színművészeti főiskola?! Nem az számít, hogy ott mit tanul az ember, hanem hogy egy adott szerepet mennyire tud jól eljátszani, mennyire éli bele magát a szerepbe és a történetbe! Például Schwarzenegger se végzett ilyet, testépítő volt "csak", amikor megkapta legelső filmszerepét, mégis elismert színész. Sőt, John Travolta is eredetileg táncos volt, amikor legelőször szerepelt a tévében (Szombat esti láz USA), onnét figyeltek fel rá rendezők és producerek, és lett az, akinek manapság ismerjük!
Szóval mit számít, hogy Bud Spencer eredetileg sportoló volt, mármint hogy soha nem végzett "színi tanodában" ?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!