Régebben láttam ezt a filmet hátha valamelyikőtök tudna segíteni? Bővebben lent.
Ami nekem erről eszembe jut, az a Reeker - A halál szaga. Nem pont így van a film története, de nagyon hasonló.
Pár fiatal utazik egy autóban, majd megállnak egy Félút nevű motelnél, ahol éjszaka megszállnak. Majd mindenféle furcsa dolog történik velük, egymás után sorban halnak meg.A Halál maga jön el értük, személyesen. Ha telefonálni akarnak, akkor csak valami zajos, recsegéses segélyhívást hallanak a telefonból. A végére egy vak srác és egy csak marad, akik autóba szállnak, és elmenekülnek a Halál elől. Közben végig a vak srác azt ismételgeti, hogy ne féld a halált és megmenekülsz. A kiscsaj nem érti, de aztán leesik neki, ezért megrántja a kormányt, hogy felboruljanak és meghaljanak. Az utolsó jelenet az, hogy a csaj felébred a felborult autó mellett, az összes barátja holteste körülötte van, mintha az autóbalesetben haltak volna meg. A csaj odamászik egy mobilhoz, amiről fel tudja hívni a rendőrséget, és a segítségkérés, amit lead úgy szól, mint ahogy a filmben a telefonban hallható segítségkérés. Csak ő és a vak srác éli túl.
Remélem tudtam segíteni, és ez a film. Ha nem, akkor is ajánlom, mert nagyon jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!