Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régebben láttam ezt a filmet...

Régebben láttam ezt a filmet hátha valamelyikőtök tudna segíteni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem sok mindenre emlékszem magáról a filmről annyit hogy nem volt csak magyar felirattal, és dráma/elgondolkodtató kategóriába sorolnám. Nagyjából arról szólt hogy egy srác felébredt egy elhagyatott helyen és ahogy haladt a sztori szépen több emberrel is megismerkedett, és olyasmi volt maga a sztorija hogy ami rosszat csináltak az életben az megjelent akkor előttük, szerepelt a filmben maga az ördög is ember alakban eljátszva. A film vége az volt hogy akik nem haltak meg azok felébredtek és egy tömeges autó balesetben ébredtek fel, vagyis végig a baleset miatt eszméletüket vesztették és úgy játszódott a sztori. Tudom kicsit kevés dolgot adtam meg de ha valakinek rémlik valami megköszönném a segítségét,és bocsi ha értelmetlennek tűnik.

2016. jún. 26. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ami nekem erről eszembe jut, az a Reeker - A halál szaga. Nem pont így van a film története, de nagyon hasonló.

Pár fiatal utazik egy autóban, majd megállnak egy Félút nevű motelnél, ahol éjszaka megszállnak. Majd mindenféle furcsa dolog történik velük, egymás után sorban halnak meg.A Halál maga jön el értük, személyesen. Ha telefonálni akarnak, akkor csak valami zajos, recsegéses segélyhívást hallanak a telefonból. A végére egy vak srác és egy csak marad, akik autóba szállnak, és elmenekülnek a Halál elől. Közben végig a vak srác azt ismételgeti, hogy ne féld a halált és megmenekülsz. A kiscsaj nem érti, de aztán leesik neki, ezért megrántja a kormányt, hogy felboruljanak és meghaljanak. Az utolsó jelenet az, hogy a csaj felébred a felborult autó mellett, az összes barátja holteste körülötte van, mintha az autóbalesetben haltak volna meg. A csaj odamászik egy mobilhoz, amiről fel tudja hívni a rendőrséget, és a segítségkérés, amit lead úgy szól, mint ahogy a filmben a telefonban hallható segítségkérés. Csak ő és a vak srác éli túl.

Remélem tudtam segíteni, és ez a film. Ha nem, akkor is ajánlom, mert nagyon jó. :)

2016. júl. 1. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az, de valóban nagyon hasonló a sztori. Amit én keresek filmet annak is ez a vége, viszont a film már úgy kezdődik hogy a srác felkel az épületben, és csak a végén derül ki hogy autóbaleset volt tömegesen. De azért köszönöm! Meg fogom nézni a filmet amit írtál.
2016. júl. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!