Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok nekem jó horror...

Tudnátok nekem jó horror filmeket ajánlani?

Figyelt kérdés

Amik tetszettek(hátha segít :D):

REC,Stay alive,a fiú,Paranormal activity, menekülj,Antisocial,Zombieland,Náci zombik,viasztestek

Amik nem:

Démonok között,kopogó szellem

Segítsetek kérlek! :D :)

2016. jún. 24. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Motel

Emberi százlábú

A szem

13 kísértet

Az éhség.

Viasztestek

silent hill

Fűrész

The boy

75

Sinister

Jesabell és Anabell

Végső állomás (bár ez olyan ,,gyerek,, film, nem durva, bár sokan kiakadnak tőle.. sztem esti mesének simán elmegy még egy 10 évesnek is XD)

Pff.. most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe, de ha még valamit tudok, leirom :D

2016. jún. 24. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Rémálom az Elm utcában(bár annyira nem ilyesztő), Halálos kitérő, Az utolsó ház balra, Pánik a szigeten(egy vírusról szól, amit katonai célokra fejlesztettek ki, és egy rockfesztiválon van?
2016. jún. 26. 02:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért amiket leírtál horror filmeket, hogy tetszetek nem nevezném őket jónak :) A legtöbb közepes, de valamelyik még csak azt a szintet se éri el.

Nekem ezek a filmek jöttek be a saját ízlésem szerint:

(Lehet, hogy sokat csak angolul találsz meg)

Ocolus

The witch

Contracted

The Babadook

Lake Mungo

Mama

The Purge (ez inkább akció-horror és a második rész jobb lett belőle, de a témája van olyan érdekes, hogy így is megér egy próbát)

Ouija

Lights Out (ezt hamarosan vetítik a moziban szóval majd ott tehetsz vele egy próbát. Nyilván valóan erről még nem tudok nyilatkozni, de a koncepció van olyan jó, hogy szinte lehetetlen elbaszni)

The Gallows (ha a rec tetszett szerintem ez is fog a film stilúsa miatt lehet egy próbát megér, bár ez is elégé közepes film)

The Blair Witch Project

Sinister (második része se volt rossz, de az első az ami nekem nagyon tetszett)

Szerintem ennyi elég lesz még a The Forest-nak adnék egy esélyt. Erről se nyilatkozok még mert ezt ma fogom megnézni, de a koncepció itt is iszonyat jó.

2016. jún. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!