Hemingway kérdése:
Hazug csajok társasága. Kiderül ki A? Csakmert most neztem vegig az 1. evadot es nem derult ki ki A.
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 23:56
3/7 anonim válasza:
A legelső A Mona. De tőle 'ellopja a játékot' CeCe Drake a 3.évad elején, aki az igazi A. Ez a 6évadban derül ki. Ő igazából Alyson testvére, és Charlotte a rendes neve. Halála után lett egy ún. Uber A aki a 7évad gonosza.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ilyenkor aki szét spoilerezi az egészet, az jó szándékból teszi csak nem gondol bele, vagy direkt mondja el kb a sorozat fő szálát.
7/7 anonim válasza:
Szóval kedves #3-as válaszoló.
Ezt mégis hogy gondoltad? Nem azt kérdezte, hogy ki "A", hanem azt, hogy kiderül-e. Most komolyan képes voltál idespoilerezni az egészet?!
Tudom milyen, mikor lelövik a poént. Könyörögtem barátnőmnek, hogy árulja már el, kicsoda "A" (akkor még csak a 4. évadnál tartottam), nagyon kellett kérlelnem, de végül elmondta. Be se fejeztem az évadot, olyan unalmas lett utána. Rögtön ugrottam az 5.-re és ha két hónapja olvasom ezt a kommentet, marha dühös lettem volna, hogy AZ EGÉSZ SOROZAT spoilerét elmondod. Mellesleg tanulj meg írni. Alison, és nem Alyson. "Über A" és nem "Uber A". Jó ez most egy -kisebb- kirohanásom volt, sajnálom, csak ez annyira tud bosszantani.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!