Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILERes kérdés! Trónok...

SPOILERes kérdés! Trónok harca 6. évad 9. rész hogy tetszett nektek?

Figyelt kérdés

Ha még nem láttad a 6. évad 9. részt, akkor ne olvasd tovább!

SPOILER

Nekem nagyon bejött, szerintem a legjobb részek egyike lett.

Rickon Stark szerintetek? Van némi esély, hogy visszatér? Mert még gondolni sem gondoltak rá... vagy pedig nem is akarják, ahogyan Jon sem akarja, hogy még egyszer visszahozzák.

Davos pedig szerintetek mit fog tenni?

Egyenlőre ennyi, várom a véleményeiteket, válaszaitokat, elképzeléseiteket! :)

2016. jún. 20. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Rosszl írtam. Igen Sansa Briennel küldetett levelet Zúgóba a feketehalnak. És kisujjt hívta a suttyomban írt levéllel vmelyik részben,amit nem említett Johnnak,csuoán annyit mondott,hogy várjon,míg több embere lesz.
2016. jún. 23. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

"Mesterek szerintem nem teljesen számítottak a sárkányokra, még ha már tudnak is a létezésükről, főleg nem 3-ra. Még mindig olyan "misztikus" lényegnek számítanak, akik csak a mesében léteznek. Persze nekem is szembe jutott, hát a mesterek elcseszték, erre nem lehet mit mondani :D "

Mindenki tudja ott, hogy léteznek az 5. évad utolsó részben az arénában az összes ember látta pl, vagy az az előtti évadban az egyik mester aki most támadott az is a saját szemével látta.

"Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez lesz a sorozat vége, de az egyik lehetséges befejezés, akár a Másokkal is szembeszállhat."

Nyilvánvaló, hogy ez lesz a vége.

Danerys lesz a királynő a sárkányai elégetik a másokat, a jó győz a rossz felett.... a szokásos happy end mint a legtöbb filmben.

2016. jún. 23. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

"Utánanéztem én csak 10-et találtam, de remélem igazad van."

Ez az évad 10 részes. Tehát még egy rész van hátra.

Még 2 évadot terveznek, a 8. lesz a befejező. De sem a 7. sem a 8. nem lesz 10 részes. Ha jól emlékszem a két évad összesen lesz 13 rész (7 rész + 6 rész).

A fent leírtakat így értettem és nem úgy, hogy még két rész van hátra az évadból.

2016. jún. 23. 15:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Az arénában sok ember látta, még aki nem, az is hallott róluk, de valahogy az erejét mindig elfelejtik(vagy ha majd a saját szemükkel is...), illetve utoljára pedig azt látták, hogy eléggé megsebesült, Daeneryst kimentette és elmentek Isten tudja hová... A támadás kezdetén azt sem tudták, hogy hol van, a támadás alatt érkezett meg alapból. + a dothraki seregről sem tudtak. Mert az biztos volt, hogy nincs a városban. Max 2 sárkány és az is bezárva (hasonlóképp pedig már öltek meg sárkányt)

Hallottam 1-2 szálat, hogy közel sem lesz happy end állítólag, majd kiderül. Da ha ennyire következetesen nézzük a sorozatot, akkor 1-2 szereplő alapból védve volt. 1-2 példát hozzak:

Arya, ha meghal Isten tudja hol, ahol senki sem látja, akkor az ő szálának mi értelme lett volna? Ha Bran meghal fent északon, akkor az ő szálának mi haszna lett volna? Később még azért változhatnak a dolgok. Nednél lehetett azért kicsit remélni, hogy túléli. Rob + Catelyn Stark elértek valamit, váratlanul haltak meg, de utólag azért nyomot hagytak. Meghalt a legidősebb Stark + észak lényegében meggyengült + most így volt olyan, aki a Boltonok mellé álltak. (arról nem is beszélve, hogy a képernyőt egy ideig csak bámultam, szótlanul)

Tehát ennyiből igazad van, ha meghalna Daenerys most, akkor hiába neki az egész szál. Bár az arénában kissé aggódtam miatta. A trónok harca pedig okozott már sok meglepetést, közel sem annyira kiszámítható, mint más sorozatok. Ezért nem vagyok semmiben sem biztos, mivel ki tudja. Illetve még azt sem tudhatjuk, hogy kik fognak meghalni, de az biztos, hogy a főbb szereplők közül fognak még.

#13 Így, ahogy írtad, ilyesmit már én is olvastam. Nem tudom, hogy örüljek-e neki vagy sem. Egyrészt véget ér az egyik kedvenc sorozatom, másrészt pedig úgymond a csúcson hagyják abban, remélhetőleg méltó befejezéssel. De még mintha olvastam olyanról is, hogy lehet megfilmesítik az előtörténetet is.

Visszakerestem azt a hozzászólást, és tényleg úgy írta, én értelmeztem félre, sry. Talán az tévesztett meg, hogy nem rég az egyik ismerősöm mondta, hogy úgy hallotta, hogy lesz 1 rész +ba, de lehet inkább ez a variáció lesz, mert + részről nem hallottam, csak arról, hogy kevesebb.

Mentek továbbra is a zöldek :)

2016. jún. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!