Mit gondoltok a Cobra 11 utóbbi 10 évéről?
Figyelt kérdés
Mert szerintem fokozatosan sz4rabb, gyenge történet, ráadásul értelmetlen, rálönek a kocsira, és még csak el sem találják, már nem is nézen, ti milyen véleményen vagytok?
1996-tól 2002-ig sztem tök jó sorozat volt.
2016. jún. 19. 19:31
1/1 anonim válasza:
Én szeretem, és szerintem a történet semmivel sem lett rosszabb, ugyanolyan izgalmas, viszont ahogy ugye fejlődik a világ, úgy a látványvilága sokkal jobb, élethűbb, mint amilyen 2002 előtt volt.
Persze a bénázások és egyéb szándékos bakik tényleg abszurd és röhejes jelenetek, de ez azelőtt is része volt.
A ma esti részt csak azért nem néztem, mert láttam hogy régebbi ismétlés (Alex helyett még Ben van benne), és a börtönből szabadult fickó arca is beugrott, amiről már emlékeztem erre a részre, és ennek a története nem nagy szám. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!