Melyik sorozat lehet?
Figyelt kérdés
Még kicsi voltam mikor ezt a sorozatot láttam a szüleimmel. A lényege amire emlékszem, hogy egy kislány kómába esik és az "álmában valami sötét helyre kerül és menekül vagy ehhez hasonló és a lényeg ha kikerül az álombeli épületből akkor felébred és ha jól emlékszem valami nagy fehér szőrű állatkája is volt az álmában aki kísérte meg segítette vagy pont nem? Bocsi nem emlékszem annyira rá de nagyon meg akarom találni. Előre köszönöm a válaszokat.2016. jún. 19. 02:07
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
nem ez az. nagyjából olyan 2000 és 2005 között lehetett valamikor mikor ezt láttam.
2016. jún. 19. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!