Aki látott már akár egy farkasember filmet, az legyen szíves megnézni ezt a kérdést! Látta bárki ezt a filmet? Nagyon fontos!
Van egy közepesen régi (legalább 15 éves) farkasember film, aminek nagyon fontos lenne megtudnom a címét, mert feltétlenül meg kell szereznem, viszont sajnos csak egy apró részletet ismerek belőle: Két gyerek egyedül marad otthon, és egy farkasember próbál bejutni a házba, kívül elvágja a telefon kábelét és a villanyt is, és idővel sikerül is bejutnia. De azt, hogy ezelőtt vagy ezután mi történik, sajnos nem tudom. Nagyon kérek mindenkit, hogy akinek ismerős a részlet, az írjon bármit, ami közelebb visz a filmhez, ha látta, de nem tudja a címét, akkor is legyen szíves kibővíteni a történetet, hátha más ráismer, de a legjobb mégis a címe lenne! Nagyon fontos!
Nagyon szépen köszönöm minden kedves válaszadónak!
Nem, valószínűleg nem ez, de nagyon tetszik a sztori, szerintem meg fogom nézni ezt is.
Nagyon köszönöm a választ, és várom a további ötleteket!
Az Ezüst pisztolygolyókat könyvben olvastam, és igen, valóban tolószékes srác van benne és felnőtt. De ez a kis részlet, amit leírtam, egészen biztos, hogy pontosan úgy van a filmben, ahogy. Erre szeretnék válaszokat. Bocsánatot kérek, amiért akadékoskodom, csak tényleg fontos lenne megszereznem ezt a filmet.
Várom a további szíves válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!