Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Animében csak velem van úgy,...

Animében csak velem van úgy, hogy sosem azzal jön össze a szereplő, akivel én akartam?

Figyelt kérdés
Toradorában Ryuji nem Minorinnal jött össze,Sakurasou no pet na kanojoban sem Aoyama-t választotta a főszereplő,hanem Shiinaval,valamint a Nisekoiban sem Onoderaval fog összejönni Ichijo,hanem Chitogeval.Szóval csak én vagyok így egyedül,hogy nem mindig a főszereplő csajnak szurkolok?! :D
2016. jún. 18. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj te egy adaptációt. A toradorában éppen azzal jött össze, akivel kellett. Minorin szerintem nem volt olyan jó karakter, sokkal inkább olyan volt, mint egy veszett nyúl. Ide oda ugrált a sorozat végéig. A legjobb karakter talán Kawashima volt benne, mert felnőttként tudott viselkedni. Azok ketten elejétől fogva olyanok voltak, mint egy házaspár így előre lehetett következtetni a végére. A Sakurasou no pet na kanojoban is jól végződött. A karakterek kiegészítették egymást. A Nisekoiban pedig vétek lenne, ha nem Chitogeva jönne össze.
2016. jún. 19. 19:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen,de ez mind a beállítottság miatt.Toradorában azért érdekes,hogy Ryuji egyik percről a másikra elfelejtette Minorin-t és ráeszmélt,hogy Taigat szereti.Azért olyan hosszú idő után,egyik pillanatról a másikra nem fogja így meggondolni magát,de valójában itt a vége nem is annyira zavart.Ők tényleg egymásnak illőek voltak,Minorinnal már nem igazán.

A Sakurasou no pet na kanojo-ban és a Nisekoi-ban szint úgy megutálták volna az animét ha nem azzal jön össze,akibe úgy mond a főszereplő sok időt fektetett,akit a főszereplőnek beállítottak.Aoyama még el sem mondhatta,hogy szereti,Onodera szint úgy.

Nisekoi-val kapcsolatban pedig érdemes olvasni a mangát,mindjárt vége.Jöhet a vége Chitogeval,annyira egyértelmű. :D Na,de remélem Onodera azért csak szerelmet vall.

2016. jún. 20. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!