Tudnátok mondani érdekes tini-sorozatokat, leginkább szerelmes témájúakat?
12-es karikás :O ? Hát nem akarok neked olyat mondani amit nem kéne h megnézz, de Faking it ha szerelmes téma kell(ebben aztán van minden xd)
Ha meg érdekes story kell(de van benne szerelem is) akkor The 100, szintén nem tudom h ezt beszámíthatjuk-e 12-es filmnek, de szerintem ez a sorozat mindent visz.
Tudnék még mondani sorozatokat, de ez a 2 ami még az általam ismertek közül talán beleesik a 12-es karikába, és nem tartalmaz nagyon "extrém" dolgokat.
Ja és még valami: Ne youtube! Miért pont youtube? Kb semmi sincs fent ingyen ott...
Nézz itt: [link]
Fent van kb minden, ha új rész van az is 1-2 napon belül, igaz reklámok itt is vannak de...
Üdv, :D
Pretty Little Liars
van benne minden, szerelem, barátság, titkok,stb..
nagyon jó, nekem mai napig ez a kedvencem, csak ajánlani tudom:) azt nem hiszem, hogy fenn vannak youtube-on a részek, de indavideón megvan az összes
Régen voltam tini, de nagyszerű sorozatok voltak akkoriban. Nem tudom, youtube-on fent vannak-e.
Melrose place
Beverly hills 90210
Szívtipró gimi
első csók
második csók
helen és a fiúk
Kaliforniai álom
(jujj, és rossz bevallani is, de imádtam a Vad angyalt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!