Mondanátok világvégéről, apokalipszisről . Stb. szóló filmeket?
Illetve olyanokat amikben szellemek vannak mint pl. a Démonok között. (ha lehet ne régi filmeket, mert azokat nem szeretem annyira :) )
Illetve a világvégésnél gondolok pl. a 2012-re, Walking Dead-re .. stb., tehát lehet kicsit misztikusabb is :)
Film: Az 5. hullám
Sorozat: The 100 (feliratos)
Köszönöm, ezeket már láttam! ^^
A Legenda vagyok a grafikája miatt nem tetszett, bár a történet maga egész jó volt :)
Az 5.hullám és a The100 pedig a kedvenceim közé tartoznak ;)
Azért ment a zöld mancs mindkettőtöknek! :)
2. vagyok.
Ha már TWD, akkor esetleg a Z Nation is bejöhet.
Vagy ha űrlény apokalipszises sorozat is esélyes nálad, akkor nagyon ajánlom az Éghasadás-t. Egyik kedvencem. Ha az első évad nem is tetszik nagyon, a másodiktól marha jó.
Úgy fent mint lent
Nincs mitől félni
Sötét égboltok
Világok harca
Távozz tőlem sátán
Negyedik tìpusú találkozás
Törésvonal
Csillagok között
Z háború :)
Köszönöm a válaszokat! A Z Nation-t nagyon szeretem, alig várom a következő évadot! :D (remélem lesz!) A másikat nem ismerem, majd meglesem! ^^
A Z Világháború szintén az egyik kedvencem, azt hiszem a Távozz tőlem sátánt is láttam már de ebben nem vagyok biztos :D A többit még nem láttam, köszönöm a tippeket! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!