Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok világvégéről,...

Mondanátok világvégéről, apokalipszisről . Stb. szóló filmeket?

Figyelt kérdés

Illetve olyanokat amikben szellemek vannak mint pl. a Démonok között. (ha lehet ne régi filmeket, mert azokat nem szeretem annyira :) )

Illetve a világvégésnél gondolok pl. a 2012-re, Walking Dead-re .. stb., tehát lehet kicsit misztikusabb is :)

2016. jún. 16. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Legenda vagyok.
2016. jún. 16. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Film: Az 5. hullám

Sorozat: The 100 (feliratos)

2016. jún. 16. 21:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezeket már láttam! ^^

A Legenda vagyok a grafikája miatt nem tetszett, bár a történet maga egész jó volt :)

Az 5.hullám és a The100 pedig a kedvenceim közé tartoznak ;)

Azért ment a zöld mancs mindkettőtöknek! :)

2016. jún. 16. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha már TWD, akkor esetleg a Z Nation is bejöhet.

Vagy ha űrlény apokalipszises sorozat is esélyes nálad, akkor nagyon ajánlom az Éghasadás-t. Egyik kedvencem. Ha az első évad nem is tetszik nagyon, a másodiktól marha jó.

2016. jún. 16. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Úgy fent mint lent

Nincs mitől félni

Sötét égboltok

Világok harca

Távozz tőlem sátán

Negyedik tìpusú találkozás

Törésvonal

Csillagok között

Z háború :)

2016. jún. 17. 01:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A Z Nation-t nagyon szeretem, alig várom a következő évadot! :D (remélem lesz!) A másikat nem ismerem, majd meglesem! ^^

A Z Világháború szintén az egyik kedvencem, azt hiszem a Távozz tőlem sátánt is láttam már de ebben nem vagyok biztos :D A többit még nem láttam, köszönöm a tippeket! ^^

2016. jún. 17. 23:16
 7/7 anonim válasza:
Mad max filmek
2016. jún. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!