Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok filmeket? (több lent)

Ajánlanátok filmeket? (több lent)

Figyelt kérdés
olyan kellene aminek fiu a főszereplője és még húsz alatt van kb. , és iskolába jár mega film is az iskolában játszódik. A történetnek nem kell valóságosnak lennie lehet akár valami természetfeletti meg ilyesmi (harry potter-t láttam...) de lehet teljesen hétköznapi is nekem mindegy. A történet szólhat bármiről csak ennek a pár kikötésnek feleljen meg. Ja és ne kilencvenes évekből való legyen :D Köszi a válszokat!!

2016. jún. 16. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem fantasy, viszont aranyos filmecske: Bájos törtető. Egyszernézős, kicsit szerelmes, olyan Disney.
2016. jún. 16. 15:36
 2/3 Jakyll válasza:

Szia! Mit szólsz ezekhez?

We need to talk about Kevin, Egy különc srác feljegyzései, Never let me go, donnie darko, Ben X, Beware the Gonzo (nem az összes jelenet játszódik az iskolában, de hirtelen ezek jutottak eszembe, s szerintem mindegyiket érdemes megnézni, ha még esetleg nem láttad)

2016. jún. 16. 17:21
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Asszem lesz programom a hétvégén :D
2016. jún. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!