Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Tronok harcaban...

Szerintetek a Tronok harcaban Jaime Lannister és Brienne összejönnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek Brienne es Jaime osszejonnek ha igen Szerintetek miert ha nem miert? Elore is koszi-puszi 😘 😘

2016. jún. 14. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Tyrion nem fog azelőtt találkozni újra Jamie-vel, hogy Cersei még életben lenne. Ha valaha is látják majd egymást, az akkor lesz ami után Cersei meghalt.

Ha Bronn tudja, akkor miért nem mondta el eddig a kb legjobb barátjának? Bronn mióta tudja hogy Cersei megcsalta Jamie-t?

Te nem láttad hogy a 6. évadban Tormund hogy bámulta a Brienne-t nem is egyszer?

Ezen kívül arról soha egyetlen megjegyzés sem volt, hogy Brienne szerelmes lett volna akár Renly-be, akár Jamie-be. Soha egyetlen erre való utalás nem történt. Renly-t tisztelte és felnézett rá, mert jó királynak tartotta és nagyon szeretett volna szolgálni valakit. Jamie iránt simán lehet hogy voltak plátói érzelmei (a közös utazásuk közepe-vége felé), de ha voltak is ilyenek, azok szerintem már elmúltak. Ne felejtsd el, 1. évad az 1 évet jelent a sorozat világában is. És ez a sorozat inkább a valóságra hajaz, nem arra hogy "jaj majd mindenki egész életében szeretni fogja azt, akit elkezdett szeretni"

Ezen kívül logikusan amekkora drabális állat (testre és lélekre is) a maga nemében Brienne, teljesen logikus számomra, hogy végül egy olyan drabális állat (testre és lélekre is) férfi tegye a magáévá mint Tormund.

Azt meg nem ez a sorozat találta ki, hogy végül olyan karakterek is összejönnek több évad után, akik elsőre rohadtul nem passzolnak egymáshoz (még szerinted sem).

2016. júl. 5. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, hogy te mit néztél. De teljesen egyértelmű, hogy Brienne szerelmes volt Renlybe. Ezért akart a testőrségéhez is csatlakozni.

Tudom, hogy a könyveket már bőven elhagytuk, de akkor még benne jártunk, amikor Brienne ott tartott.

"I knew Brienne when she was no more than a girl playing at her father’s feet in Evenfall Hall, and I knew her still better when the Evenstar sent her here to Storm's End. She loved Renly Baratheon from the first moment she laid eyes on him, a blind man could see it."

És teljesen érthető volt a sorozatos mozzanataiból is, hogy szerette azt a férfit.

És ahogyan Jaimevel bámulják egymást, ott is eléggé egyértelmű a helyzet.

Bronn azóta tud a megcsalásról, mióta Tyrionnal piszkálták Lancelt a 2. évadban. (Én nem tudom, mi jár a showkészítők fejében, gondolom, hogy minől több legyen a logikátlanság. Bár amennyire a showfagok erőltetik ezt a Tormund-Brienne párost, nem lepődnék meg, ha megcsinálnák, mint idén a Ramsayfanok kedvéért ezt a xart.)

Tormund lehet úgy nézett, de Brienne undorral fordult el. Szerintem ennyi.

2016. júl. 5. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Értem. A könyveket nem olvastam, én csak a sorozatot követem angol nyelven, angol felirattal. Ha volt ilyen hogy szerette Renly-t, akkor elhiszem hogy így volt.

Jamie iránt biztos érzett valamit, ez tuti. De mondom olyan régóta elhagyták már egymást hogy ezek az érzések azért elkezdhettek bőven kifakulni. Renly halála után pár hónappal is képes volt belezúgni Jamie-be. Ezután miért ne lenne képes másba?

Ha Bronn eddig nem mondta el 3-4 év alatt, akkor ezután sem fogja. Tyrionnal pedig nem hiszem hogy egyből leülnek egy asztalhoz dumálni miután Daenerys-ék átérnek a seregükkel a Narrow Sea-n.

Még annyi, hogy szerintem pont ez lenne ebben a csavar: Brienne a szépfiúkat szereti, de aztán rájön hogy

A, ők nem szeretők őt viszont

B, ő igazából nem a szépfiúkat szereti, hanem az olyanokat mint Tormund

Gondolj bele mennyi film szól arról amúgy is, hogy az átlagos fiú/lány a szép/menő lányt/fiút szereti, aztán a végére rájön hogy neki mégsem olyan fajta nő/férfi kell, mint amiről először álmodott. Egy ilyen csavart ide is simán el tudok képzelni.

2016. júl. 5. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Igazából még kihagytam a lovagiasságot. Briennek ez az, ami igazán tetszik. Jaimet is akkor kezdi megkedvelni, amikor elkezdi benne felfedezni a lovagi erényeket: elmondja, hogy miért ölte meg Aeryst, visszamegy őt megmenteni a medvétől, stb.

Szerintem ezek mind hiányoznak Tormundból. Ezért nem is szeret bele. Egyébként meg Jaime képes viszonozni az érzéseit, ezért ez annyira nincs is elrugaszkodva a valóságtól (főleg egy olyan férfitól, aki egész életében csak egy nővel csinálta).

Az, aki rájön, hogy neki nem az álomcsaj kell, meg már ott van, lehetne: Jaime. Illetve hát, ahogy Cerseit annak lehet nevezni, a pszicho énje ellenére.

Amúgy a könyvekben már Briennet választotta helyette, ott kicsit más a helyzet. Cersei először a tárgyalásához Jaimet akarja bajnokának, de Jaime a tűzbe veti a levelét és Brienne után megy inkább. Ott már tudja, hogy Cersei folyamatosan megcsalta, mindenféle férfiakkal, elég sokkal. A sorozatban csak Lancel volt. Na mindegy.

De itt könnyen el tudom képzelni, hogy a gyújtogatása vet gátat közéjük. Cersei pont azt tette, amiért Jaime kinyírta az őrült királyt: futótűzzel embereket gyilkolt.

2016. júl. 5. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem elmondtunk mindent amit gondoltunk a saját álláspontunkról. Majd 1-2 év múlva megnézzük hogy is alakultak végül a dolgok
2016. júl. 5. 14:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ(mindenkinek megy a zöld pacsi😁) én azert szurkolók mrg mindig Jaimenek és Brienne-nek 😁 Ja es annak hogy valaki(Daenerys😁) csinálja ki Cerseit!!😈😈😈
2016. júl. 17. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!