Milyen sitcom sorozatot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Amiket már láttam és tetszett: Így jártam anyátokkal, Agymenők, Kertvárosba száműzve
Ezekhez hasonlót tudtok esetleg?
2016. jún. 14. 01:23
1/5 anonim válasza:
Nekem a Nevem Earl nagyon tetszett, habár a vége a sorozatnak nem valami jó, de addig szerintem egy nagyon jó kis sztori. :)
A Két pasi meg egy kicsi is nagyon jó. :)
2/5 anonim válasza:
Ha az Agymenők tetszett, akkor megpróbálkozhatsz a Szilícium-völgy (Silicon-valley) című sorozattal. Igaz, ez sokkal inkább 'kockahumor', de a szituációk mindenkinek viccesek attól függetlenül, hogy kit mennyire érdekel a téma. Jó az értékelése, állandó a minősége, szerintem jó sorozat.
3/5 anonim válasza:
The office - nekem ez nagyon bejött.
Brooklyn 99 - ez még nincs befejezve.
Dokik - ennek nekem csak az első néhány évada tetszett, a végefelé olyan fura.
Már megint Malcolm :D
Jim szerint a világ
Nekem még bejött Az én kis családom (My family) ez egy angol, de nézhető volt. :p
5/5 anonim válasza:
Nevelésből elégséges, Már megint Malcolm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!