Mikor lesz a 'The 100' 4. évadának premierje?
Figyelt kérdés
Magyarul információt nem találok róla (bár nem nagyon merültem el az internet mélyebb bugyraiban), az angol szöveget pedig nem tudom értelmezni. Lesz egyáltalán?
Valaki felvilágosítana?
2016. jún. 13. 21:30
1/4 íazazazazaza válasza:
Lesz mindenképp, mert a sorozat egyre nagyobb sikereket ér el, viszont a rossz hír hogy majd csak 2017 január...
Alig várom már én is :D
2/4 A kérdező kommentje:
Uhh... Akkor még messze vagyunk tőle. Na mindegy, addig még van Trónok harca és lesz TWD is! :D
2016. jún. 14. 15:56
3/4 íazazazazaza válasza:
jaja :D bár trónok harcából se sok van, aztán walking dead, meg fear the walking dead meg majd csak októberben valamikor...
Addig kéne valami :D
4/4 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkozok mit kezdjek el addig nézni a filmeken kívül, amik közül a jók szintén megfogyatkoztak mostanában.
2016. jún. 15. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!