Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki felismeri ezt a filmet...

Valaki felismeri ezt a filmet leiras alapjan?

Figyelt kérdés
Nehany kamasz elmennek kirandulni egy hazba , azzal szorakoznak hogy hivogatnak valakiket es nemtudom hany masodpercig vonalban kell tartsak azt az illetot es kozben ilyen ieszto dolgokat mondanak ( a film horror ) Egyszer felhivjak a gyilkost aki regebb is ilyenekkel foglalkozott es a vegen megkeresi ezeket a fiatalokat es elkezdi gyilkolni oket . Elore is koszonom a valaszokat !
2010. ápr. 12. 14:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne , de lehet ha ez mar mas film , de van benne egy olyan is hogy egy tanar is jatszik a filmben es ot is hivogassak es ot is megakarjak gyilkolni es o azt hiszi hogy a diakjai kozul hivogassa ot valaki.
2010. ápr. 12. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem a "75 másodperc"-re gondolsz, az angol címe 7eventy 5ive. Ebben van az, hogy fel kell hívni valakit és 75 mp-ig vonalban tartani, aztán jön a gyilkos.

Itt az előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=PcAJGwfokvA

Remélem ezaz :)

2010. ápr. 12. 15:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen azaz koszi szepen ! es van az a masik amikor egy tanar is van benne es abban is hivogassak . Az nem tudod hogy melyik lehet az ?
2010. ápr. 12. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
szallagavató?
2010. ápr. 12. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hát, így nem tudom. Történik még benne valami?

2010. ápr. 12. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Tobb nem jut eszembe abbol sajnos :(
2010. ápr. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!