Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kik voltak DR House csapatai,...

Kik voltak DR House csapatai, miért cserélödtek, hogy kerültek hozzá?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 08:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy ideig követtem csak a sorozatot rendszeresen, ezért nem tudom, hogy pontosan hogy alakultak a csapatok, de:

Induló csapat:

Cameron, Chase, Foreman

Az első részben már megvan ez a csapat a konkrét kiválasztás folyamata nem derül ki. Sokáig voltak mellette, utána valami gond adódik és mind a hárman lelépnek mellőle. Azt hiszem a 2 évad vége, 3. évad környékén

Ezután House egy eléggé szokatlan teszt sorozatban választ magának új csapatot. Ekkor kerül a képbe a csaj akit csak 13-asnak neveznek, Taub (az ex plasztikai sebész) és Kutner (egy indiai beütésű fickó) és valahogy bekerül a képbe Amber (ha jól emlékszem ez a neve, a szőke nő, aki Wilsonnal kezd el járni, de meghal) nem egészen lett a csapat tagja, de mégis jele van.

Időközben ők is kikopnak és itt már nem követtem rendszeresen. Azt tudom, hogy 13-asnak öröklődő betegsége volt, ami miatt abba hagyta az orvoslást.

Időközben volt 3 csaj, akik még mellé-mellé kerültek, de konkrétumot nem tudok az ő sorsukról. (az egyik az a színésznő, aki Az isteni sugallat c. sorozatban is játszott, a másik egy japán/kínai kinézetű csajszi, meg egy barna, nem tudom egyiknek sem a sorozatbeli nevét)

Azt tudom még, hogy Cameron visszatér a kórházba/sorozatba, mint sürgősségi orvos, de azt nem tudom hogy a végén újra beáll-e House mellé. Ugyanez a helyzet Chase-el is, aki sebészként kezd el dolgozni a kórházban. Foreman pedig Cuddy helyét veszi át és ő lesz a kórház vezetője.

A befejező részeket láttam, de ha megölnek sem tudnám megmondani, hogy akkor kik voltak a csapatban, ha volt egyáltalán valaki...

2016. jún. 10. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!