Trónok harcában kinek a halála volt a legszomorúbb számotokra?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 17:24
2/10 anonim válasza:
Robb Stark És Ned Stark. Taln Nedet jobban sajnáltam, nem is azért mert a karaktere szimpibb volt annyival (mondjuk ez is igaz) de párhuzamot vontam, hogy a mai világban is jó eséllyel elbukik az aki nem gázol át másokon és próbál tisztességes maradni. És ez nagyon szomorú számomra, főleg hogy én is ilyen vagyok és így nem túl fényes a jövőm. Persze vannak kivételek, nem mondom hogy minden sikeres ember csaló, csak sokszor és sok helyen dönteni kell a két dolog közt.
5/10 anonim válasza:
Hodor,
őt követi Tywin Lannister, de nem miatta, hanem Tyrion miatt a legszomorúbb halál, nem Tywint sajnáltam, hanem Tyriont az okai miatt. egyébként mintha Tyrion karakterét is megölték volna akkor, azóta egy nulla :(
6/10 anonim válasza:
Tommen
Az, hogy öngyilkos lesz az anyja miatt, az egyik legszomorúbb tragédia lesz. :/ (spoiler)
7/10 anonim válasza:
Shireen Baratheon halála borzalmas volt és persze Hodor... Ha magára a karakterre gondolsz, akkor nekem Oberyn és Ned Stark
8/10 anonim válasza:
Lady, Szürke Szél, Borzaskutya, Nyár.
9/10 anonim válasza:
Oberyn, azért mert már fellélegeztem, hogy nem hal meg és erre hirtelen szétdurrant a feje:(
10/10 anonim válasza:
Robb Stark és a várandós felesége, meg Catelyn Stark
Engem ez sokkolt legjobban. (Eddig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!