Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harca sorozat: melyik...

Trónok Harca sorozat: melyik más kicsoda?

Figyelt kérdés

Ez kicsoda? [link]

És miért nem látni a többi mellett?

[link]

[link]

Esetleg ugyanaz csak átgondolták a kinézetét a készítők?

2016. jún. 6. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen szerintem az a más van, akit Sam még azelőtt megölt, hogy a többit láttuk volna. Amúgy valószínűleg újragondolták a mások kinézetét.
2016. jún. 6. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy szólóba tolja, de nagyon nem tudom egy másról elképzelni ezt...
2016. jún. 6. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat lehet tudni a másokról. Amelyik Sam-re támadt, az szólóban nyomta, különben az a szál véget is ért volna. :)
2016. jún. 6. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Két dologra tudok gondolni.

Az egyik, átgondolták a készítők a dolgot.

Bár nem olvastam az összes kötetét a regénynek, de a másik dolog amire gondolni tudok a sorozat alapján, hogy ezek nem egészen Mások.

Ugyanis az feltűnt, hogy a sok "zombi" között a nagyobb csapatokban mindig van egy, aki vezet, aki kicsit értelmesebbnek tűnik, mint a többi agyhalott.

Egy jelenetben láthattuk az Éjkirályt és még egy pár hozzá hasonló figurát. Ezt valahogy úgy tudom elképzelni, mint az élőknél a szervezeti felépítést. Tehát van az Éjkirály, akinek van néhány "tanácsadója", és vannak "tábornokok" akik vezetik a nagyobb hordákat, mint pl. az első linkelt képen is.

+ a sorozatban ugyebár kiderült, hogy a "gyermekek" hozták létre az Éjkirályt, az emberek ellen. Azt mondták, hogy így jöttek létre a Mások, de azt is el tudom képzelni, hogy a zombik azelőtt is léteztek, de kellett valaki/valami ami irányítani tudja őket, így hadsereget képezve az emberek ellen. Ezért megteremtették az Éjkirályt és a vezetőket.

Persze lehet, hogy ez hülyeség (és bocsánat érte), de számomra abszolút így jött le a dolog. Ígérem elfogom olvasni a könyveket is, de annyira népszerű, hogy mire a könyvtárba jutok soha nincs bent... előjegyzésre várni meg utálok :D

2016. jún. 7. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!