Trónok Harca sorozat: melyik más kicsoda?
Ez kicsoda? [link]
És miért nem látni a többi mellett?
Esetleg ugyanaz csak átgondolták a kinézetét a készítők?
Két dologra tudok gondolni.
Az egyik, átgondolták a készítők a dolgot.
Bár nem olvastam az összes kötetét a regénynek, de a másik dolog amire gondolni tudok a sorozat alapján, hogy ezek nem egészen Mások.
Ugyanis az feltűnt, hogy a sok "zombi" között a nagyobb csapatokban mindig van egy, aki vezet, aki kicsit értelmesebbnek tűnik, mint a többi agyhalott.
Egy jelenetben láthattuk az Éjkirályt és még egy pár hozzá hasonló figurát. Ezt valahogy úgy tudom elképzelni, mint az élőknél a szervezeti felépítést. Tehát van az Éjkirály, akinek van néhány "tanácsadója", és vannak "tábornokok" akik vezetik a nagyobb hordákat, mint pl. az első linkelt képen is.
+ a sorozatban ugyebár kiderült, hogy a "gyermekek" hozták létre az Éjkirályt, az emberek ellen. Azt mondták, hogy így jöttek létre a Mások, de azt is el tudom képzelni, hogy a zombik azelőtt is léteztek, de kellett valaki/valami ami irányítani tudja őket, így hadsereget képezve az emberek ellen. Ezért megteremtették az Éjkirályt és a vezetőket.
Persze lehet, hogy ez hülyeség (és bocsánat érte), de számomra abszolút így jött le a dolog. Ígérem elfogom olvasni a könyveket is, de annyira népszerű, hogy mire a könyvtárba jutok soha nincs bent... előjegyzésre várni meg utálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!