Szerintetek mi lesz a Vampire Diaries 1. évadjának a vége?
Miért? Már a záró rész lesz???
Amúgy az uccsó rész nagyon tetszett...:))
Szerintem Elena és Damon között bizti lesz valami,ha nem komoly de akkor is.Stefan eléggé durva volt.most ő lesz a rossz fiú:))) Habár nem tom.Szerinted?
nem...nem ez lesz a záró... csak kíváncsi vagyok a véleményekre:) mindig rész végén olyan a fordulat, hogy mindig meglep:)
am rem nem lesz semmi Damon meg Elena között... én Stephen párti vagyok:) de olyan ari még ilyen rosszfiúsan is *.*
meg Damonnal már kialakult az a haveri kapcsolat Elenával... az nekem annyira tetszik...
jó az egész és kész :DDD
Már várom a holnapit,szerintem nem tudom majd kivárni a feliratot.:)) Szerinted kiderül a kövi részben hogy Stefan emberi vért iszik? úgy értem Elena előtt?
első vok
tuti kiderül:) holnap reggel az lesz az első, hogy megnézem felirattal:)
alig várom >.<
Megnézted?én most néztem meg 2.ra felirattal.:)
De ezen a linken vannak a köv. részekből előzetesek,meg minden friss.
Azért durva volt a 18.ik rész.:)
Kíváncsi vok mi sül ki majd belőle.
Nekem nagyon tetszett ez az egész én mind a 22 részt megnéztem felirattal és szuper, egyszerűen imádom!!!
És a végén az lesz h visszatér Katherine aki Elena cuccaiban van és csókolózik Damonnal(mert Damon azt hiszi h az Elena) majd Elena igazi apját sztem megölte és ott lett vége h Elena hazaért és zajt hallott a konyhában (Katherine és Elena apja) és pont ment volna be h mi van ott... húú annyira várom már a 2. évadot...aztán meg a 3.-at!!! :D
♥Stefan♥Damon♥ I♥U :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!