A WarCraft című film azt dolgozza fel ami a játékban is történt?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert ha igen, akkor az Orc-okat már ismerniók kellene a humanoknak, nem?
Ezután jelent meg az Elf és az Undead, ha jól emlékszem...
A film mégse ezt dolgozza fel,
SPOILER
A filmen a tanács közepette l
átunk elfet i,
de lehet hogy csak én tudom a történetet rosszul.
Kinek mi a véleményt?
2016. jún. 3. 13:35
1/3 anonim válasza:
Nem. AMúgy az Warcraft, nem WarCraft. Jeez.
2/3 anonim válasza:
Nem, a Warcraft egy kicsit más sztori. Azért lehet sokaknak zavaró, mert a szereplők lényegében ugyanazok. Medivh, Khadgar...stb karakterekkel találkozhatunk a játékban is, de a történet más. a warcraft a wow elődje. Ha érdekel a világ, akkor javaslom, hogy olvasd el az "utolsó öriző" című könyvet. Ott részletesen megismerheted a filmben látott karaktereket és jobban megértheted, hogy mi zajlott éppen a világban akkor. Nekem személyes kedvencem, csak ajánlani tudom ^^ ( Ha tudod angolul olvasni akkor még jobb :) )
3/3 anonim válasza:
Valójában de, a World of Warcraft (ha erre gondolsz) ugyanis nem egyenlő a Warcrafttal.
Az első játék történetét dolgozza fel a film, nagy vonalakban:
A filmben látott elfek pedig high elfek voltak, a World of Warcraft blood elfjeinek elődei, de hogy miért lesznek azok, ez egy sokkal későbbi történet (és nem akarok spoilerezni, ha nem ismered a sztorit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!