Tudnátok jó filmeket mondani? (Leírásban kiegészítem a kérdést)
Figyelt kérdés
Mivel a következő az utolsó hét az iskolából (legalábbis nekem, nem tudom másoknál, hogy van) így az angol tanárunk (angol tagozatos vagyok így angolul kellene) azt mondta, hogy az utolsó héten már ne tanuljunk semmit, vagy legalábbis csak csináljunk valami ilyasmit ami az angol nyelvhez kapcsolható és innen dobtuk fel az ötletet, hogy nézzünk angolul filmet. Sajnos a tanárunknak csak a Nanny Mcphee van meg de abból mindkettő amiket már többször is láttunk, kérte, hogy hozzunk be olyan filmet angolul ami érdekelne mindannyiunkat. Két kérése volt: ne legyen benne erőszak meg ahogy őt idézzem "ami a felnőttekre tartozik".Tudnátok nekem olyan filmeket mondani ami érdekelhet egy csoport 6-odikost, de nem dedós? Köszönöm a válaszokat előre is!2016. jún. 1. 17:44
1/6 anonim válasza:
Alice csodaországban
Demóna
Charlie és a csokigyár
Arthur és a villangók
Delfines kaland
Hós6os (mese, de szerintem egyáltalán nem dedós)
A galaxis őrzői
2/6 anonim válasza:
Karib-tenger kalozai
Stardust
Wasabi
Taxi - bar ez lehet, durva lesz neki
Sherlock Holmes - R. D. Jr-os
Igy kb. Ennyi en komolyanbb filmeket nezek, de azt nem szeretne a tanarotok.
3/6 anonim válasza:
Spiderwick kronikak
The librarian
Ollokezu edward
4/6 anonim válasza:
Szerintem a Pixar-filmek tökéletesek erre a célra:
Toy Story 1-2-3
Némó nyomában
L'ecsó
WALL-E
Fel
Agymanók
5/6 anonim válasza:
Ocean's eleven
Ocean's twelve
Ocean's thirteen
Csúcsformában
Cserecsapat
Kötéltánc
Én a robot
Mentőexpedíció
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az már biztos, hogy nem fogunk unatkozni!:)
2016. jún. 6. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!