Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor fogják a Grimm-nek az...

Mikor fogják a Grimm-nek az 5. évadát adni a Viasat 6-on vagy más hazai TV csatornán?

Figyelt kérdés

Mert tegnap (2016. 05. 31.-én) 23:00-kor volt a 4. évad évadzárója. A Wikipedián láttam, hogy már megvan az 5. évad (angol szinkronnal), de Magyarországon mikor fogják adni az 5. évadot? Mert ha minden igaz már készítik a 6. évadot is.

Előre is Köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 1. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel most fejezték be a 4. évadot, még biztosan várni kell a folytatásra. Ahogy nézem jövőhéttől a Kaliforgia ismétlése fog menni. Gondolom ezt kipörgetik a nyáron, és max csak utána jön a Grimm 5.évada.
2016. jún. 2. 00:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom. Csak az a kérdés, hogy az 1. évadtól kezdik vagy folytatják rögtön az 5. évaddal? De a Kaliforgiánmak összesen 72 epizódja (része) van, jövőhéten 4 epizódot adnak, ha minden héten 4 epizódot adnak akkor az csak 8 hét az az 2 hónap és vége a Kaliforgiának. És szerintem LEHET, hogy utána kezdik az 1. évadtól a Grimm-et, mert mostan is az 1. évadtól adták, bár igaz kihagyták a 3. évadot.

Ez lehetséges?

2016. jún. 2. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, jellemző hogy az új évad előtt még "gyorsan" végigadják az előzőeket.

A Viasatnál az a szerencse, hogy általában mindent dupla (vagy több) részekkel megy.

2016. jún. 3. 00:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy már Augusztus elején újból kezdődik a Grimm az 1. évaddal
2016. jún. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!