Mikor fogják a Grimm-nek az 5. évadát adni a Viasat 6-on vagy más hazai TV csatornán?
Mert tegnap (2016. 05. 31.-én) 23:00-kor volt a 4. évad évadzárója. A Wikipedián láttam, hogy már megvan az 5. évad (angol szinkronnal), de Magyarországon mikor fogják adni az 5. évadot? Mert ha minden igaz már készítik a 6. évadot is.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Én is így gondolom. Csak az a kérdés, hogy az 1. évadtól kezdik vagy folytatják rögtön az 5. évaddal? De a Kaliforgiánmak összesen 72 epizódja (része) van, jövőhéten 4 epizódot adnak, ha minden héten 4 epizódot adnak akkor az csak 8 hét az az 2 hónap és vége a Kaliforgiának. És szerintem LEHET, hogy utána kezdik az 1. évadtól a Grimm-et, mert mostan is az 1. évadtól adták, bár igaz kihagyták a 3. évadot.
Ez lehetséges?
Igen, jellemző hogy az új évad előtt még "gyorsan" végigadják az előzőeket.
A Viasatnál az a szerencse, hogy általában mindent dupla (vagy több) részekkel megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!