Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedveltétek Ned Starkot? (GoT)

Kedveltétek Ned Starkot? (GoT)

Figyelt kérdés
Engem anno nagyon megdöbbentett a halála...
2016. máj. 29. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

SPOILER

bár már a kérdés megtette...

Szintúgy

Az első kedvelt szereplőim között volt. Ráadásul a halála... a vallomása, Sansa kedvéért, a családjáért; lényegében a hírnevét kockára téve olyat vallott be, ami esze ágában sem volt.. és végül úgy halt meg. Egyedül annyi megkönnyebbüléssel, hogy tudta hogy Arya legalább nem látja az apját meghalni.

Szörnyű volt, először itt mutatta meg a Trónok harca, hogy valójában milyen - kiszámíthatatlan. 1 főszereplőt bármikor kiír.

Ezért is szeretem a Trónok harcát: történet, kiszámíthatatlan, drámai hatás, látvány, egyszerűen minden megvan, ami kell

2016. máj. 29. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan kiszámíthatatlan volt, hogy már a kilencvenes években kiderült..
2016. máj. 30. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha olvastad a könyvet...

Ha pedig nézted akkor lehetett sejteni, de szerintem kiszámíthatatlan, sose tudod, hogy melyik szereplővel mi fog történni.

Ned esetében is 2 dolgot lehetett sejteni:

Meghal, vagy pedig túléli az ígértek szerint, esetleg valaki közbeavatkozik, de szerintem a nézők többsége (kik a könyvet nem olvasták) nem gondolták, hogy az egyik főszereplő már az első évad végét sem éli meg...

2016. máj. 30. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik kedvenc karakterem.
2016. máj. 30. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Az elején látszott, hogy ha valaki meghal valami "csöpögős" módon az ő lesz. Egyébként nekem nem hiányzik, nem volt egy kidolgozott karakter. (csak sorozatot láttam)
2016. máj. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!