Kis korodban volt valami rajzfilm- vagy mesefigura, amitől nagyon féltél? Mi vagy ki?
35 éves leszek és arra a hülye kis Menőmanótól féltem 4-5 évesen, ami egy fekete papíron rajzolt fehér vonalból állt.
Utáltam az artikulálatlan hangját és attól féltem.
http://www.youtube.com/watch?v=-6XK_SRBvKY
0:47-től látható az én rémem... még most is ráz tőle a hideg, komolyan, frászt kapok tőle! Főleg, hogy a magyar változatban még ilyen hülye hörgő hangot is kiadott.
Nem tudom, mi a neve, én mindig csak "Hork"-nak hívtam :D Ráadásul ez a zene..
Akkor csillapodott a tőle való félelmem, amikor egyszer kaptam egy csomag gyurmát, és megformáztam őt. Nem volt nehéz :D Mindenkinek körbemutogattam a családban, és azt gondoltam, nagyon "élethűre" sikerült, szóval ennek a pozitív élménynek a hatására kicsit megnyugodtam.
A másik dolog, amitől, pontosabban: akitől féltem, az Freddy volt a Rémálóm az Elm utcában-ból. Miatta vagy 2 évig nem mertem lemenni a kazánhoz a pincébe, ráadásul a kádban sem voltam hajlandó fürdeni.
Kedves Utolsó, komolyan meg tudlak érteni. Horktól - tényleg volt a neve - én is szabályosan rettegtem. És az az ijesztő zene, ami közben volt!
A másik, amitől mindig kiszaladtam a szobából, az Álmatlan Medve volt.
Nem Hork, hanem Múmin a neve
Menőmanó rulz... tőle én is féltem :)
meg volt az m1en régebben pont 10kor(vagy éjfélkor?) mindig ugyanaz a szalámireklám,attól nagyon féltem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!