Milyen nagy durranást vártok a Trónok harca következő részeiben?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 18:43
12/20 anonim válasza:
igen ezt mar lattam :) de a sorozatba gondoltam. nem kene uj szineszt keresni.
13/20 anonim válasza:
egyebkent meg az is lehet h martin papa csak szivat mindenkit es tenyleg o az :D
14/20 anonim válasza:
De akkor nem mondták volna, hogy régóta halott. Benjen max. kb. 1 éve halott, ha meghalt.
15/20 anonim válasza:
szerintem tobb ev telt el. 2-3 kb
16/20 anonim válasza:
Benjen megkapta Coldhands szerepét, mily "meglepő" :D
17/20 anonim válasza:
Gared és Robert is 298-ban haltak meg, közöttük tűnt el Benjen. Joff 300-ban halt meg, és jelenleg is 300-at írunk.
Tehát Benjennek max. 2 éve, hogy eltűnt, így kevesebb, mint 2 éve lehet halott, ami még így is kevés idő.
18/20 anonim válasza:
akkor először miért mondtál 1 évet? :D
én már akkor tudtam, hogy ő mikro csak a szemét mutatták és nem vette le még a csuklyáját. én nagyon örülök, hogy visszajött személy szerint. :))
19/20 anonim válasza:
Azért, amit leírtam.
Tehát hogy max. 2 éve tűnt el, jobban mondva ment el a Falról. Így kevesebb, mint 2 éve lehet halott. Feltételez(t)em, hogy ha már egyszer ő volt a "First Ranger", akkor néhány hónapot képes átvészelni egyedül, így megkockáztattam neki az 1 éve beállt halált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!