Tudtok olyan filmeket ami tinikről szól és fantasy?
Figyelt kérdés
Valami mostanira gondolok (2010-2016), olyasmire mint a Libabőr, Lenyűgöző teremtmények. Szóval valami romantikus fantasy ami tinikről szól.2016. máj. 27. 01:34
1/3 anonim válasza:
Nem annyira fantasy, inkább posztapokaliptikus témájú, de én totál belezúgtam a The 100 című sorozatba. (Amúgy én is fantasy mániás vagyok). Sajnos csak felirattal van (indavideón is), pedig egy hihetetlenül jó sorozat.
Röviden annyi, hogy az atomháború elpusztította a Földet és a túlélők a Bárka (Ark) nevű űrállomásra költöztek, ami a Föld körül kering. 97 év után viszont leküldenek 100 fiatalkorú bűnözőt (nem kell szószerint venni, ha megnézed, tudni fogod, hogy miért), akik arra hivatottak, hogy rajtuk keresztül meg tudják, be lehet-e újra népesíteni a Földet.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok. Hű, elnézést. Hirtelen azt hittem, hogy sorozatra gondolsz és nem filmre. Félreértettem, sajnálom.
Akkor a Csontvárost tudom ajánlani.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. máj. 27. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!