Kedvenc animétek? Ami legjobban magával ragadott?
Tipp 1: Keress fel anime adatbázisokat és nézd meg random emberek profiljait. Milliószám meg fogod találni arctalan idegenek kedvenceit.
Tipp 2: Használd az oldal keresőjét, majdnem minden nap jön valaki ezzel a kérdéssel.
Naruto-kiskorom kedvenc animéje.
Nisekoi-nagyon vicces és jók a karakterek benne.
Sakurasou no pet na kanojo-vicces és jók a szereplők itt is és a végére voltak komoly részek,hogy milyen a való is a való élet.
Lovely complex-Sokat hallottam róla,hogy mennyire jó.Elkezdtem nézni és tényleg szakadtam rajta,bár egyértelmű a vége,de jó hogy ilyen sok komplikáció lép fel és hogy nehezen érik el egymást,megannyi vicces eseményen át. :D
Ha egyet kell kiválasztanom, akkor a Gintama.
Egyébként a Top 5 számomra a Mahou Shoujo Madoka Magica, Shinsekai Yori, Gintama, Rainbow és Code Geass.
One Piece,Fairy Tail,Uta no Prince sama,Bleach
One Piece:a második kedvencem,de sosem tudom abbahagyni.Nem egy olyan anime,amiből sokat nézel,és megunod.
Fairy Tail:ez a kedvenc animém,ami igazán megfogott benne,az maga a történet világa,a szereplők,és megmutatja,hogy mekkora is lehet a barátság ereje.
Uta no Prince sama:az első anime,ami miatt fent maradtam éjfélig úgy,hogy másnap reggel 6-kor kellett kelni.És az első anime,amit megszerettem úgy,hogy nem volt benne semmi fantasy.
Bleach:az első animém,és még mindig benne van a top 5-ben.A harcok,az karakterek,a szereplők kinézete,és ami számomra az egyik kedvenc,a négy plüss(Kon,Ririn,Nova,Cloud)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!