Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca csak sorozat...

Trónok harca csak sorozat van? Vagy van film is belőle?

Figyelt kérdés

Most olvasom a Trónok harcát és szeretném megnézni a sorozatot is. Tudtok olyan oldalt ahol visszanézhetem? És akik megnézték, azoknak hogy tetszett?

Film is keszült belőle?

2016. máj. 22. 12:16
 1/5 haruman ***** válasza:
100%
Nincsen film
2016. máj. 22. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Film nincs szerencsére, már a sorozatot is eléggé elbäszták.

Pl. sorozat-baráton fent van.

2016. máj. 22. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Film nincs, nem rossz a sorozat, de a könyv jobb. Ettől függetlenül nézd meg ha van időd:) De szerintem előbb fejezd be a könyveket, mert különben nem a saját elképzelt látványvilágod lesz, hanem az amit a sorozatban láttál. Am..sok oldla van, én azt ajánlanám hogy angol szinkronnal magyar felirattal nézd, úgy sokkal jobb. Rákeresel, hogy Game of Thrones S1 E1 Online felirat vagy valami és ki kell jöjjön az adott rész.
2016. máj. 22. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat. Igen, en is ugy terveztem, hogy elobb az osszes kotetet elolvasom. Meg csak a masodiknal tartok, de varom mar hogy vegezzek veluk:)

Utolso, koszi a tippet valoszinu igy fogok tenni:) en is jobban szeretem a feliratos filmeket.

2016. máj. 22. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetne belőle filmet csinálni: ahhoz túl hosszú.
2016. máj. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!