Mit gondoltok a Teen Wolf ötödik évadáról?
Mindegyik Teen Wolf évad nagyon jól sikerült, ez tény. Nagyon tetszett ez az évad is, főleg a Rettegett Doktorok miatt, ők eléggé érdekesek voltak. Aki nem jött be, az Marie-Jeanne. Mindig is utáltam Allison karakterét, örülök, hogy nincs itt, szintúgy utálom Crystal Reed - et. Nagyon hiányzik nekem Derek és Isaac, nagyon szimpatikusak voltak. Összességben, Liam is egy egész jó karakter, Mason is szimpatikus, bár ő a Beast of Gévaudan, szóval... Corey - t utálom, Hayden nagyon szimpatikus. :)
Miért írják ki Kirát? Mert már nincs olyan izgalmas története, mindent "elmondtak" vele kapcsolatban, legalábbis ezt nyilatkozták.
Milyen lesz a hatodik évad? Ha nagyon mélyen bele akarsz ebbe menni, írj egy privátot, aztán elmesélem. :D
Mikor jelenik meg? Nem tudni. Volt Dylan O'Brien - nek egy balesete (ugyebár Stiles szerepét játsza), szóval kicsit csúszni fog, de valamikor június körül fog megjelenni.
Ahogy néztem ncoreon minden évad 1. része 6. és 7. hó között került fel angolul és az előző évad 1. része szinrkorosan is 6. és 7.hó között.
Vagyis ha minden megy ahogy eddig és a logikám alapján max 1 hónap és jön a 6. évad és az 5. szinkronnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!