Van összefüggés a walking dead és a fear the walking dead között?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 12:34
1/8 Koplárovics Béci válasza:
A Fear the walking dead annak a néhány hétnek a története, amit Rick a kórházban tölt kómában. Elvileg a szereplők közt nincs átfedés.
2/8 A kérdező kommentje:
El van már tervezve hány évadot adnak le a fear the walking deadből? Csak mert ha pár hét az idő intervallum akkor nem húzhatják az örökkévalóságig..
Helyszínileg mennyi közé van egymáshoz a két sorozatnak?
2016. máj. 18. 12:44
3/8 anonim válasza:
A Fear the Walkind Deadből egyelőre 3 évad biztos. Most adják a másodikat, hamarosan félidő, és szünetre vonul. A harmadik évadot is berendelték. A helyszín a sorozat kezdetén Los Angeles, majd útra kelnek. Valóban a zombik megjelenésének pillanatától meséli a történetet.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor lényegi összefüggés nincs a két sorozat között, de mégis ugyan az az "univerzum" (értem ez alatt azt hogy pl mint a marvel és a dc hősök is egy univerzumban léteznek csak külön filmjeik vannak) tehát azonos a történés de mégis két külön cselekmény a zombi invázió óta..
2016. máj. 18. 16:30
5/8 anonim válasza:
Két különböző cselekmény. A két sorozatot egymástól függetlenül is lehet nézni. A képregényes példánál maradva, akár itt is megcsinálhatnának egy olyan epizódot, ahol a két történet hősei találkoznak. Erre kevés azonban az esély. Mivel azonban ugyanazok állnak a TWD és a Fear TWD között, így akár ez is előfordulhat még. Én azért nem fogadnék rá, mert a Walking Dead képregényfeldolgozás, mégha nem is egyezik teljesen a két sztori. A Fear TWD pedig az anyaszéria sikerét látva készült.
6/8 A kérdező kommentje:
A sima twd jobb lett szerintem.. A ftwd t csak azért kezdtem el nézni.. Bár most már ezt is kezdem megkedvelni..
2016. máj. 18. 18:12
7/8 anonim válasza:
Tudja valaki, mikor folytatják a szünet után?
8/8 anonim válasza:
Van összefüggés és elég sok egyébként. Sőt 4.evadtol 2 szereplő is fog a FTWD-Ben játszani aki a sima TWD-ben. Érdemes nézni, és rá lehet kattani arra is. :) Bár nekem 4.evadtol volt a legjobb, de előtte sem vészes. Régi a kérdés, de hátha valaki most kezdi, és érdekli a válasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!