Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Disney minek csinál új Star...

A Disney minek csinál új Star Wars filmet a halálcsillag terveinek ellopásáról, amikor annak már megvan a saját története?

Figyelt kérdés
Az eddigiek szerint ugyanis úgy volt, hogy a terveket Kyle Katarn lopta el egy jól őrzött birodalmi támaszpontról(aki játszott a Star Wars: Dark Forces nevű játékkal, nyilván tudja). Mosta akkor a "kedves" Disneynek szándékában áll gallyra vágni az egész Star Wars franchise-t? Én eddig pont azért szerettem a Star Wars-t mert a világa annyira gazdag volt. A filmek csak egy apró szegmensét képezték a történetnek, a többit könyvek, képregények, játékok stb. mesélték el. Mindez most éppen megy a levesbe.
2016. máj. 16. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Azért, mert az nem canon. Most ez pedig canon lesz.
2016. máj. 16. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Amikor a Disney átvette a Star Wars franchise-t, alaposan megszabdalta a kánont és eldobta gyakorlatilag a teljes kiterjesztett univerzumot. Könyveket, játékokat, mindent. A hivatalos kánon része attól a ponttól csak a hat film maradt és a Clone Wars sorozat.

Tehát már eleve kukázták azt, ami a Dark Forces-ban történt. Illetve én is szívesebben láttam volna ezt az eredeti trilógia folytatásaként:

[link]

De már ez sem kánon.

2016. máj. 16. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Kyle Katarn nem Luke tanítványa volt valamelyik pc-s játékban? :D

De amúgy jól írják az előzők.

2016. máj. 16. 22:06
 4/9 A kérdező kommentje:
A Jedi Outcastban. Kár volt kukába dobni a kiterjesztett univerzumot. Én imádtam.
2016. máj. 16. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok túlzás és butaság volt az EU-ban, de volt néhány jó sztori is.
2016. máj. 16. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
De ha Luke tanítvány avolt Kyle, akkor hogyan lophatta el a tervrajzokat? Időutazással, vagy hogy? :D
2016. máj. 16. 22:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkoriban még a lázadóknak kémkedett, amolyan ügynök volt. Egyébként rohamosztagosként szolgált eleinte.

[link]

2016. máj. 16. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Üzleti szempontból teljesen logikus volt mindent kukázni, ami nem film, hiszen a brutálisan magas vételárat valahogy vissza kell hozni. Ezért kellenek új filmek és könyvek, történetek, szereplők, immár Disney logó alatt.

Amúgyis minden joga megvolt hozzá a Disneynek, hiszen már ő birtokolja a SW nevet, azt csinál vele, amit akar.

2016. máj. 17. 11:28
 9/9 Edócsa ***** válasza:
Mert kell nekik a pénz. A Star Wars eladható cím. Majd biztos jönnek még más rókabőrök (mondjuk Obi-Wan spin-off vagy Chebaccáé netán Finn vagy Poe kap egyet).
2016. máj. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!