Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A fairy tailnek mi lesz a vége?

A fairy tailnek mi lesz a vége?

Figyelt kérdés
Komolyan feloszlatják magát a Fairy tailt és mi lesz Natsuval meg Lucyvel...meghal valamelyikük? Vagy esetleg nem is jön össze a Natsu meg a Lucy? Vagy mi a fene van? Össze zavarodtam de még nem néztem végig az animét csak már sokan spoilereztek nekem és ezért így most már tudni szeretném mi lesz...Kérlek valaki irja meg!!!

2016. máj. 16. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Az eredeti manga most is fut. De ez nem olyan sztori hogy meghalnának a főszereplők.. szerintem.
2016. máj. 16. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt nem tudod véletlenül hogy anime fut-e még?
2016. máj. 16. 18:47
 3/3 anonim válasza:
Szia tudom elég kései válasz. A manga 6 fejezet és véget ér. Ebből lesz egy anime a 3.évad és vége az egésznek. A Dragon cry meg olyan november körül kerül fel indára. Hát sajnos ha vége van, vége van. :( Visszatérve, hogy mi lesz a vége nem lehet tudni jelenleg a sárkányölők küzdene a főellenséggel achnologiával, de a főszereplők közül senki sem hal meg. Lucy és Natsu nem hiszem, hogy összejön de van rá eszély. Igen a season 2 végén a Fairy Tail feloszlik, de majd újra összeáll a folytatásban.
2017. jún. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!