Nem tudtam máshova írni, tudom hülyén hangzik, de szeretnék írni egy történetet amit megfilmesíthetnének, hogyan lehet ilyenre pályázni? Hogyan lehet egy stúdiónak elküldeni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 22:49
1/4 anonim válasza:
pályázni, hát előtte "kell írni" egy oboa darabot, azt kell "eljátszadozni" egy két embernek, utána van esélyes, hogy olanok sz**jál le, akik esetleg segíteni is tudnak
2/4 A kérdező kommentje:
oboa darab?
2010. ápr. 8. 23:13
3/4 A kérdező kommentje:
ja kis ironikus, faszi vagyok, de egy komoly választ vártam
2010. ápr. 8. 23:14
4/4 anonim válasza:
nem tudom pontosan, de majd egyszer szolj, ha nem jon ossze, rendezo szeretnek lenni :D sztem mindenkeppen palyazd meg a kisebb studiokat, akar a nagyobbakat is :) Semmit nem veszithesz vele. Bar segithetnek h hogy kezdj neki :S Arra is gondolok, mi lenne ha letudnad forditani angolra? Vagy olyan nyelvre amit jol tudsz :) Es esetleg kulfoldre is kuldeni...De elotte mindenkeppen vedesd le, nehogy rossz kezekbe keruljon, es visszaeljenek vele! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!