Harry vagy inkabb draco malfoy tetszik inkabb?
Nos:
- Harry ahogy nő, egyre gázabb (a 3-ban a legkönyvhűbb, és a könyvben ő a kedvenc)
- Draco a hatodikban már jól néz ki
- Ron elég karakteres az utolsó részekben, de őt a természete miatt rühellem
- ikrek jól néznek ki, és viccesek, szóval ők esetleg
- a legnagyobbat egyértelműen Neville fejlődte, ő végtelenül szimpatikussá válik a történet haladtával
A filmekkel csak a srácok karakteridegensége miatt van problémám (Harry, Cedric, Fleur, stb.).
Mindkettőt szeretem.
Eleinte Harryt jobban bírtam, de a végére már nagyon idegesítő volt és el volt szállva magától.
Dracoval ez pont fordítva van. Őt a végén szerettem jobban.
Ront mindvégig rühelltem, mert Harry/Hermione és Draco/Hermione shipper vagyok. Meg amúgy is tök idegesítő a karaktere és nem veszik sem hasznát neki!
Az ikreket bírtam, mert jó poénjaik voltak, de semmi több. Nekem valahogy az egész Weasley család nem jött be, kivéve Ginnyt. (Habár elején őt sem csíptem!)
eleinte Harryt bírtam jobban, de a végére Dracot is megkedveltem, megváltozott, sajnáltam is Voldemort miatt
A filmekben Harry a harmadikban néz ki szerintem az egyik legjobban, elötte ugye kisfiú akkor cuki, utána már meh
Ron elején nagyon cuki, bírom a humorát és ő mint színész a végére megpasisodik mint a többiek és ahw *-* egyik kedvencem, nagyon nagyon bírom
Draco kinézete a filmek a végére lesz a legjobb amikor öltönyt vesz fel főleg :D bár a 19 évvel későbbi kiadása annyira nem tetszik szerintem kicsit összenyomták, de nem baj
Weasley ikreknek a humoruk jó, én bírom az egész családot aranyosak, hogy anyagi helyzetükhöz képest ilyen összetartóak :D
Hogy lehet szegény Harryt rühellni? Egyébként válaszolva a kérdésre, nem tudok Harry és Draco közt választani. Mindkettőjüket egyformán imádom, és shippelem is őket. (!)
Ront viszonylag bírom, vagyis alapjáraton nincs bajom vele, csak annyi, hogy egy idióta barom, és sose fogom neki elfelejteni, hogy Harryt pont akkor hagyta kétszer is magára, amikor legjobban szüksége lett volna rá. (Mikor kihúzták a nevét a serlegből, és mikor bújkálniuk kellett.) Plusz a kapcsolatuk se tetszik Hermionével, szerintem Fred+Hermione sokkal jobb páros lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!