Filmet keresek. Mi lehet a címe?
1.
Annyira emlékszem az első filmről , hogy valami feltaláló ember valami zsugorító technikát dolgozott ki ,és egy kis tengeralattjáró szerű járműbe beleülve lekicsinyítették egy injekciós tűbe.Valaki üldözőbe vette talán , és az injekciót beleszúrta talán egy nőbe. Majd utazgatott a testben , azt vizsgálva.
Talán azt is látta , hogy terhes a nő.
2.
A második film amire emlékszem.
Egy kisebb csapat ember elutazik valahogy egy másik időbe,vagy dimenzióba pontosan nem tudom .
Az egyikük figyelmezteti a többieket , hogy ne nyúljanak semmihez , mert következmény lehet belőle .
A csapat egyik tagja véletlenül rálépett talán egy lepkére , és azután minden megváltozott.
Ennyiből esetleg talán felismeri valaki ?
Egy politikus merénylet áldozta lesz. Nem hal meg, de egy vérrög kerül az agyába. Megmentésére egy atom-tengeralattjárót miniatürizálnak legénységével együtt, majd a beteg testébe fecskendezik. Feladat: a vérrög szétlövésével megmenteni a beteg életét. A tengeralattjáró egyik utasa azonban szabotőr.
Az első szerintem ez lesz.
A másodiknak nem emlékszek a nevére. :D
Köszönöm a gyors választ ,hasonló amit linkeltél, de a film sajnos nem ez amit én keresek.
Az injekciót , nőbe szúrják ,talán menekülés közben .
Minden esetre köszönöm .
Kicsivel újabb filmről van szó , de az se egy mai darab.
Talán valaki esetleg felismeri ?
1. Vérbeli hajsza (Innerspace, 1987)
2. Mennydörgő robaj (A Sound of Thunder, 2005)
Az első válaszolónak is köszönöm , a filmet nem láttam , de pótolni fogom.
Már rég óta keresem őket , sajnos cím nélkül nem tudtam.
De ez az , mindkettő stimmel . :)
1. Vérbeli hajsza (Innerspace, 1987)
2. Mennydörgő robaj (A Sound of Thunder, 2005)
Nem gondoltam volna , hogy ilyen gyorsan kapok válaszokat. Most már meg tudom nézni őket.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!