Hogyan zajlik a mozifanatikusok éjszakája?
Hallottam róla, és gondoltam elnéznék. Ha megvan a karszalag, akkor annyi filmre ülhetek be amennyire akarok? Sokszor előfordul, hogy nincs már hely egy előadásra? és végül: előre le kell adni, h. mit akarok megnézni, vagy ott kell a karszalaggal jegyet váltani sorbanállással stb. mintha pénzzel fizetnék?
előre is köszönöm válaszaitokat!
Szia!:)
Mi a barátnőmmel céloztuk meg az idei mmozifanatikusok éjszakáját.Ha szeretnél még jegyet venni akk az adott helyen ahol majd mozizni szeretnél meg kell venned a jegyet(2500 FT) és ápr.23.-án este 6-tól másnap reggel 6-ig mozizhatsz.Bármelyik filmre bemehetsz a karszalagoddal.Előző nap este hamar bújj ágyba :D mert kell az energia xDXD :)
szerintem érdemes
pusz
1.Ha megvan a karszallag annyi filmre ülsz be amennyire akarsz
2.Bizony ha nem siettek van olyan hogy már a lépcsőn ülve kell mozizni de szerintem ez csak plusz poén :)
3.Nem kell előre leadni h melyik filmet szeretnéd megnézni mondom bármelyikre beülhetsz!ja és ott már nem kell külön sorbaállni a jegyekért :)de a karszalagos sorbaállás viszont várható :/ de megéri :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!