Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ez gáz?

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
17 éves lányként én nem az ilyen sorozatokért rajongok mint Éjjel- nappal Budapest meg ilyenek hanem a Vészhelyzetért. Ti szeretitek? Ha igen kik a kedvenceitek és ki az akit kevésbé bírtok/bírtatok benne? Az én kedvenceim: Doug Ross, Mark Greene és Robert Romano. Cartert viszont kefejezetten unszimpatikusnak és irrítálónak találom. Mit gondoltok?

2016. máj. 8. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy szerinted az a nem gáz hogy valaki éjjel nappal budapestet néz. Ezt te se gondolhatod komolyan.
2016. máj. 8. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az orvosos sorozatokat.
2016. máj. 8. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Amúgy azt nézel amit akarsz, nem vagy ciki. Én nem szeretem, de te ettől még nézheted és szeretheted.

Az a gáz ha valaki rajong az Éjjel-nappal Budapest-ért. Már nézni is súlyos értelem rombolás.

2016. máj. 8. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Őszintén éjjel nappal budapest fogalamam sincs mi :D így elitélni sem tudok érte senkit, a vészhelyzet meg mikor régen ment én is szerettem.

Nálam egy sorozat van, amivel elvághatja magát előttem valaki, az püedig a barátok közt, ha megtudom, hogy nézi, nem is köszönök többet :D nem tudom hogy tudott megélni lassan 10000 részt vagy nem is tudom hol tart...

2016. máj. 8. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Pacsi! ;) Én nagyon szeretem a korházas sorozatokat!!! Nekem a kedvencem Abby és Greene doki és Luka. <3 Carter nekem is unszimpatikus és irritál a szinkronhangja!
2016. jún. 13. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!