A Disney pénzgyárrá silányítja a Marvel és Star Wars filmeket?
Mindig is az eladás volt a lényege Hollywoodban. Ezért bukott nagyot a Harcosok Klubja.
Marvel mondanivalója is csak addig tart, amíg megveszik.
Azt, hogy mostantól minden évben kijön egy Star Wars film, én tulajdonképpen egy jó dolognak tartom. Pont az volt szerintem a gáz, hogy a több mint 30 év alatt mindössze 6 SW film készült, holott annyi potenciál és elmesélnivaló van még ebben az univerzumban!
Az pedig, hogy a Disney kezében van a franchise sorsa, számomra külön öröm, hisz a Disney már bizonyította a Marvellel, hogy tudja tartósan garantálni a minőséget.
Ha a Star Wars többi része is a 7. színvonalát hozza, akkor inkább most álljanak le. Semmi story, csak látvány. El sem tudom képzelni, hogy sikerült ezt megcsinálniuk...
- Legyen egy 3. Halálcsillag, ami még nagyobb!
- Ez a Halálcsillag robbantson szét 1-2 bolygót, aminek semmi jelentősége ne legyen a történet további részében!
- Az érzelmek hiánya legyen állandó!
- És végül az előző 2 Halálcsillaghoz hasonlóan, legyen ennek is egy fantasztikus gyengepontja, amit a lázadók fél perc alatt megtalálnak!
- A gyengeponthoz természetesen minden gond leküzdésével, nyílegyenes jussanak el főhőseink!
- NAGY ROBBANÁS, ÉS HAPPY END!
- Rendben, minden ötlet elfogadva!
Én őszintén, nem vagyok egy nagy filmkritikus, nem szoktam belemenni a filmek szerkezetébe, csak élvezem, amit lehet. A Star Wars esetében elkövettem a hibát, hogy elvártam valamit, és csalódtam... :/
De a látvány legalább jó lett!
a marvel vonalon nincs gond.
az sw viszont úgy lett sza-r ahogy van.
teljesen új szálon kellett volna indulniuk a nosztalgia helyett.
én úgy ültem be a moziba,hogy valami olyasmit vártam,mint az old republic promo,amikor darth malgus betámadja a jedi templomot.
erre egy fos lett.
old republic-os idővonalba kellett volna helyezni az egészet,teljesen új alapokra,nem pedig folytatni a jedi visszatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!