Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Disney pénzgyárrá silányítja...

A Disney pénzgyárrá silányítja a Marvel és Star Wars filmeket?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
A Marvelt nem hinném, de az SW-vel már megtették.
2016. máj. 6. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
SW-t egyértelműen igen.
2016. máj. 6. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Filmtstúdiók már franchise-okban gondolkodnak, minden stúdiónak megvannak a bejáratott címei. Ezek a filmek hatalmas pénzekből készülnek (gyakori a 150-250 milló dollár a gyártási költség + még ehhez jön a marketing). Ahhoz, hogy évente legalább 2-3 ilyen költségvetésű filmmel ki tudjanak jönni kellenek a bevételek. Ezzel együtt persze sok rajongó fanyaloghat, hogy minden régi sikeres filmet folytatnak, vagy újragondolnak.
2016. máj. 7. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindig is az eladás volt a lényege Hollywoodban. Ezért bukott nagyot a Harcosok Klubja.

Marvel mondanivalója is csak addig tart, amíg megveszik.

2016. máj. 7. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mostantól minden évben kijön egy Star Wars film, én tulajdonképpen egy jó dolognak tartom. Pont az volt szerintem a gáz, hogy a több mint 30 év alatt mindössze 6 SW film készült, holott annyi potenciál és elmesélnivaló van még ebben az univerzumban!

Az pedig, hogy a Disney kezében van a franchise sorsa, számomra külön öröm, hisz a Disney már bizonyította a Marvellel, hogy tudja tartósan garantálni a minőséget.

2016. máj. 7. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem is az a gond nekem, hogy évente jön film. Hanem a Star Wars chicken nuggets, a Star Wars tej, a Star Wars ivólé, a Star Wars kukorica, a Star Wars ásványvíz, és még sorolhatnám..
2016. máj. 8. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a Star Wars többi része is a 7. színvonalát hozza, akkor inkább most álljanak le. Semmi story, csak látvány. El sem tudom képzelni, hogy sikerült ezt megcsinálniuk...

- Legyen egy 3. Halálcsillag, ami még nagyobb!

- Ez a Halálcsillag robbantson szét 1-2 bolygót, aminek semmi jelentősége ne legyen a történet további részében!

- Az érzelmek hiánya legyen állandó!

- És végül az előző 2 Halálcsillaghoz hasonlóan, legyen ennek is egy fantasztikus gyengepontja, amit a lázadók fél perc alatt megtalálnak!

- A gyengeponthoz természetesen minden gond leküzdésével, nyílegyenes jussanak el főhőseink!

- NAGY ROBBANÁS, ÉS HAPPY END!

- Rendben, minden ötlet elfogadva!

Én őszintén, nem vagyok egy nagy filmkritikus, nem szoktam belemenni a filmek szerkezetébe, csak élvezem, amit lehet. A Star Wars esetében elkövettem a hibát, hogy elvártam valamit, és csalódtam... :/

De a látvány legalább jó lett!

2016. máj. 8. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

a marvel vonalon nincs gond.

az sw viszont úgy lett sza-r ahogy van.

teljesen új szálon kellett volna indulniuk a nosztalgia helyett.

én úgy ültem be a moziba,hogy valami olyasmit vártam,mint az old republic promo,amikor darth malgus betámadja a jedi templomot.

erre egy fos lett.

old republic-os idővonalba kellett volna helyezni az egészet,teljesen új alapokra,nem pedig folytatni a jedi visszatért.

2016. máj. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!