Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van a moziban mindig ez?

Miért van a moziban mindig ez?

Figyelt kérdés

Mármint, hogy minden előadáson van egy ilyen:

- pofázós, kávézó helyett a moziba megy megbeszélni az élet nagy dolgait, persze a film alatt.

- kényszer röhögős, bármi van a vásznon, ha drámai jelenet, akkor is röhög. Belefutottam egy ilyenbe a Brooklyn című film alatt, ami nem kifejezetten vígjáték.

- telefonáló/azt nyomkodó, ennyi sok fontos ember van ebben az országban, hogy két órát nem bír ki a telefonja nélkül?

- kruppos, krákog, prüszköl, trombitál. Nem csak, hogy befertőz másokat, de el is rontja a szórakozásukat.

Írjatok még, milyen típusokat nem szerettek még a moziban.

2016. máj. 5. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Én általában a filmet szoktam nézni, és nem a körülöttem ülő emberek tevékenységét. Ha telefonozik, akkor telefonozzon. Engem nem zavar.

Nyilván a beszélgetés már más, de én nem sűrűn tapasztaltam, hogy valaki(k) folyamatosan, egyhuzamban beszéltek volna a film alatt. Inkább csak egy-egy szót, de az meg nem annyira zavaró.

"kruppos, krákog, prüszköl, trombitál."

Mert most mit csináljon, ha mondjuk folyik az orra? Szipogjon végig, vagy mi?

Vagy ha tüsszögnie kell? Nem mindenki tud úgy tüsszenteni mint egy kiscica. Erről senki nem tehet.

2016. máj. 5. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Tehát arról nem tehet, hogy tudja magáról, hogy beteg, még is közösségbe megy, ráadásul olyan helyre, ahol szoros távolságban ülnek egymástól az emberek, ezáltal könnyedén megfertőzhet másokat?!? Tényleg nem tehet erről?

Kaptad a pirosat, segg.

2016. máj. 5. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Pár napja voltam moziban, és pont volt egy ilyen trüszkölős, az illető konkrétan ötpercenként, hangosan az orrát fújta. Én sem értem, ha beteg, miért nem marad otthon?
2016. máj. 5. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

"Kaptad a pirosat, segg."

Én leírtam a véleményemet a dologról, úgy gondolom normális, személyeskedés mentes hangnemben. Nyilván ezzel a véleménnyel nem kell egyetértened.

Írd le nyugodtan az ellenérved, elolvasom, és vagy egyetértek, vagy nem. Azt viszont utálom, hogy ha valaki azonnal nekitámad a másiknak csak azért, mert nem adtak neki rögtön igazat.

Egyébként tüsszögni nem csak beteg emberek szoktak. Például allergia is lehet, az meg nem fertőző, és az is lehet, hogy nem tud az allergiájáról.

2016. máj. 5. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Az allergia nem fertőző, szerintem így értette. :)

Egyébként egyetértek az kérdezővel, régebben nem különösebben zavart, de most már érzékeny vagyok az ilyesmikre. Sokan nem tudnak viselkedni és nem fogják fel, hogy ezzel más filmélményét is rontják.

2016. máj. 5. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:

"Az allergia nem betegség...?"

De, az allergia is betegség, de mivel nem fertőző, ezért semmi sem indokolja a karantént...

A munkahelyemen sem fognak táppénzre engedni, mert allergiás vagyok a libatollra ( csak mondtam valamit ).

Ha ilyen komolyan vesszük a dolgot, akkor a fél világnak ( vagy többnek ) otthon kéne maradnia, mert van valami betegsége...

2016. máj. 5. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, nyugodtan menjen el zavarni más szórakozását. Ahelyett, hogy orvoshoz menne, mert az allergiára is van gyógymód. Über segg vagy.
2016. máj. 5. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Reméltem, hogy nem kötekedős kérdés lesz ez... De azért válaszolok.

- üléstámlarugdosós (miattuk ülök vagy hátul, vagy a "folyosó" előtt a mozikban)

- 2 éves gyereket viszek a komolyabb animációs filmekre típus (Agymanókon jártunk így, persze nyűgösködött, dumált, stb...)

2016. máj. 5. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem a pattogatott kukorica rágcsálás zavar elkezd mindenki zabálni csancsogni de legalább csukott szájal együnk borzasztó ahogy a magyar eszik
2016. máj. 5. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!