Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vészhelyzet c. sorozatban...

A Vészhelyzet c. sorozatban mikor jön össze Luka és Abby?

Figyelt kérdés
Mert tudom, hogy a Boldogító nem c. részben házasodnak össze és hogy akkor már gyerekük van. Láttam a sorozat legelejét, ahol Abby spontán megcsókolja Luka-t, utána láttam hogy Abby összejön Carter-rel, aztán egy nagy szünet (nem követtem a sorozatot) és abban a következő részben amit láttam Abby szül(nagy túlzással). Kérlek Segítsetek!!!

2016. máj. 4. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon régen láttam, még a premier vetítéskor, így konkrét epizódcímet nem tudok neked mondani, de érdemes rákeresni a neten a karakterre (Abby Lockhart, Luka Kovac)

Abby a 6. évadban tűnt fel először, egy bonyolult, introvertált lány, nehéz családi háttérrel (anyukája bipoláris depressziós, ha jól emlékszem, az öccse szintén, és ő meg nem mer szülni, mert fél, hogy a gyereke is az lesz)

Talán emiatt is fél igazán kötődni, és a kapcsolatai mindig évadokon keresztül húzódó se-veled-se-nélküled viszonyok voltak, először Carterrel, aztán Luka-val, de ha jól emlékszem, már a Carterrel való kapcsolat közben is volt némi bizsergés Lukával, sőt, mintha Carter előtt járt is volna vele egy rövid ideig a 6. évadban. Aztán összehozták Carterrel, és a =. évadban már együtt hajkurászták Abby beteg anyukáját, Maggiet a fél USÁ-n keresztül.

Arra emlékszem, hogy Carterrel végleg levélben szakítanak, valahol a 9., 10. évad táján, amikor Carter Afrikában van már az Orvosok Határok Nélküllel, és utána jön össze ténylegesen Lukával.

2016. máj. 5. 02:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha már ER-t nézel, akkor mindenképpen érdemes lenne bepótolni a kihagyott évadokat, mert a magánéleti szálakat tekintve azok legjobbak az egész sorozatban, úgy kb 6-8-ig, Green betegsége, halála Carter virágkora, Kovac személyes kapcsolata a haldokló püspök betegével, akinek megnyílik, és megismerjük a háborús traumáit. Weawer rájön, hogy leszbi, de nem meri felvállalni, mert félti a tekintélyét, Abby kálváriája az anyjával, Carter megvívja a csatáit a gazdag szüleivewl és nagyanyjával... maradandó, drámai epizódok.

A kezdeti évadok Doug-Carol szerelmének szentimentalizmusa, és a későbbi évadok nevetséges Romanot-helikopterrel-agyonlapítós, Susan Lewis-a-kövér-mentőssel-ad-hoc-házasodós ripacskodásai a nyomába se érnek az 5-9. évadnak!

2016. máj. 5. 02:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ is és a tanácsot is!
2016. máj. 5. 05:15
 4/5 anonim válasza:
12. évad, 9. rész: A boldogító igen
2016. júl. 18. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
...
2018. márc. 14. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!