Szerintetek az HBO mit talált ki, hogy Hodor Hodor lett?
Ugyebár a sorozatban Wylis az igazi neve, a könyvbeli Walderrel ellentétben.
A sorozatban Wylis tudott beszélni rendesen, majd történt valami és Hodor lett.
Én arra tippelek, hogy ez a sorozatban úgy fog megvalósulni, hogy Wylis nem fogadott szót Old Nannek, elment kardozni Benjennel, Benjen véletlenül jól fejbevágta, és Wylisből Hodor lett. Benjen pedig nem tudta ezt feldolgozni és ezért később csatlakozott az Őrséghez vezeklésként.
Hát, nem tudom, hogy az egyik válaszoló szerint miért volt jobb az eddigi 2 részt, mint a komplett 5. évad.
Areo Hotahn végrehajtott az HBO egy karaktergyilkosságot. Kb. Roose Boltonon is. Doran Martell egy nulla lett. Jon feltámasztása harmatcsenge lett. Davos megkéri Melisandrét, hogy mágiát használjon...
Nekem eddig nagyon lapos a 6. évad. Eddig egyedül az tetszik, hogy Bran által visszaemlékezéseket kaphatunk.
Kicsit off, nem tudom hányan ismerik itt, de Hotahról eszembe jutott ez a vicces elemzés: https://www.youtube.com/watch?v=IjFrn4S1H4k
Minden részt elemez és előtte intrónak bevág egy marha jó "előző részek" tartalmábólt (a sorozat "szellemében", kicsit rávilágítva az ellentmondásaira, következetlenségekre). Ha maga a videó nem is érdekel/nem jön be, de az intró már önmagában is kifektet. A Hotah résznél én majdnem leestem a székről. xD
Az, hogy Hodor a Great Other/Másik isten igazi neve és/vagy Hodor látta őt és annyira megijedt tőle, hogy csak a Hodort képest kimondani teória egy viccnek indult :D
Csak persze, mint sok más teória esetében, elkezdték egyre többen hangoztatni.
Izgalmas kérdés, én a hét elején belefutottam egy videóba, amiben egy srác tök érdekes diagnosztizálja Hodort. Nem a könyv szerint, hanem ilyen tudományos megközelítésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!