Tini lányoknak való filmek/sorozatok? Bővebben lent!
Tudnátok ajánlani filmeket/sorozatokat, amik tinikről szólnak? Nagyon sok filmet láttam már, sorozatot kevésbé.
Filmek amiket láttam: Nagydumás kiscsajok, Vadócka, Amerikai hófehérke, LOL, Micsoda srác ez a lány, Holiday... stb. (hirtelen csak ennyi jutott eszembe)
Sorozatok: Gossip Girl, Így jártam anyátokkal, Vámpírnaplók(ezt még nézem)
Nem szeretem azokat a filmeket és sorozatokat, amikben énekelnek meg az ilyesmiket.
Előre is köszönöm :)
13/L
Pretty Little Liars, Once Upon a Time (bár ez nem tinikről szól, de a te korosztályodban igen kedvelt), Skins.
Filmek közül pedig talán ezek tetszhetnek:
- Csúf szerelem
- Papírvárosok (Bár ebből szerintem a könyv jobb)
- 10 dolog amit utálok benned
- Bajos csajok 1,2
- Neveletlen hercegnő 1,2
- The DUFF (Ennek nem tudom a pontos címét magyarul)
- Chasing Liberty
- A macskám, a családom és a fiúk
- Hamupipőke-történet
- Csajok Mounte Carloban
- Felhők fölött 3 méterrel 1,2
- Miről álmodik a lány...
Bízz a szerelemben (oké ez nem épp tinikról szól , de érdemes megnézni)
Kék lagúna - Az ébredés
Hamupipőke - történet
Bolond ifjúság
Egy új tündérmese - Volt egyszer egy dal
Lenyűgöző teremtmények
Kedves John!
6 years
Elhurcolva
A macskám, a családom és a fiúk
Elátkozott Ella
Csúf szerelem
Sorozatok :)
Pretty Little Liars
Riverdale (ezt most kezdte 2017ben, igaz csak magyar felirattal találod meg, ha nem baj)
Shadowhunters (oké én ezt a sorozatot nagyon nem csíptem először, aztán úgy voltam vele, hogy most tavaszi szünetbe bele nézek és hát végig néztem az eddigi összes epizódot )
The lodge (elvileg a Diney-n megy vagy ment, de életemben csak nemrég hallottam róla)
Filmek :)
The DUFF
Talajfogás
Korlátok nélkül
Gabby Douglas - Egy tornászlány története
Engem az utolsó 3 film elég érzékenyen érintett, de segített egy kicsit hogy ne adjam fel az álmom, mert bármikor teljesülhet :)
Nem írok több filmet vagy sorozatot mert más már leírta vagy pedig már hallottál róla/róluk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!