The Walking Dead Maggie babája jól van?
Figyelt kérdés
s6e15-ben a végén Maggie elkezd jajjogni, és a hasát fogja ugyebár...miért? vmi baja van a babának? vagy csak Braxton Hicks összehúzódása van? xd (sry, már sokszor végig néztem a Friends-et)2016. máj. 3. 01:24
2/9 A kérdező kommentje:
ehj, volt egy ilyen sejtésem :'c
köszi
2016. máj. 3. 07:23
3/9 anonim válasza:
akkor ez vajon azt jelenti hogy meggit egy mini zombie zabalja belulrol ?
4/9 A kérdező kommentje:
azt nem hinném...alig 2 hónapos terhes lehet kb, olyankor nincs annyira kifejlődve még a magzat sztem
2016. máj. 3. 22:24
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy elvetélt.Majd a következő évadban megtudjuk.
6/9 A kérdező kommentje:
Kepregenybe mi tortenik vele? Mert akk lehet ugyan az mint a sorozatba fog..bar...en nem olvasom a kepregenyt, de ugy hallottam, h jopar dolog elter a 2-ben
2016. máj. 5. 14:45
7/9 anonim válasza:
Képregényben megszületik Magggie fia akit elneveznek Hershelnek és boldogan élnek ketten a Hilltop Colonyban.
8/9 anonim válasza:
Braxton Hicks csak a 3. trimeszterben van, az elsőben kizárt. Valam baja van.
9/9 anonim válasza:
A hatodik évadban még nem derül ez ki. Októberben az új évadban majd láthatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!