Star Wars vs. Gyűrűk Ura vs. Harry Potter, melyik a nyerő?
Star Wars: a legkirályabb dolog, alsós korom óta szeretem kb. :D nem tudom megmondani hányszor láttam a filmeket de sokszor. Kövezzetek meg de nekem nem volt nagy bajom az előzményfilmekkel se nyilván az eredeti jobb volt de azért nem volt vészes, sőt a 7.rész is egész jó volt. Igaz hogy egy új remény remake és az eredeti star wars-hoz már talán nincs annyi köze talán de azért érdekes volt újra látni egy részt.
Gyűrűk Ura: Nos igen. Szépnek szép, jó filmek meg tájak, de valahogy sose fogott meg igazán. Mint két trilógiát elismerem de annyira nem vagyok oda érte.
Harry Potter: Bizony a Harry Pottereket olvastam az első 3 könyvet, filmek kb. felét láttam. Szerintem nem volt akkora gond a filmekkel se, de azért mégis a könyv az igazi. Régen nagy Harry Potteres voltam, most már inkább Star Warsos.
Konklúzió: A Star Wars a legkirályabb! Sw rulez! Ha hasznosnak találtad a válaszom akkor megköszönném ha felpontozással értékelnéd, kedves kérdező. Köszi.
"egy új remény remake és az eredeti star wars-hoz már talán nincs annyi köze talán"
Ez a két kijelentés hogy fér meg egymás mellett? :D Már nem azért, de a kettő nem kizárja egymást?
Köszönöm a választ!És mint mondtam,én itt minden kérdést felpontoztam,akitől itt valaki lepontozást kapott,az a többiektől azért kapta,mert nem értett egyet vele...
Ez ellen én nem tudok tenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!