Az Egyszer volt, hol nem volt az élet c. sorozatban melyik részben volt szó az álmokról?
Figyelt kérdés
Tisztán emlékszem, hogy szerintem nem is egyszer láttam, meg is van, de most pont sürgősben kéne, és amire én tippeltem, ott nem találom, hátha valaki tudja, mert nincs kedvem az összeset végignézni, viszont emlékszem, hogy kis lapocskák az agyban éjjel összekeverednek meg ugrálnak, így volt, és tök jó lenne, ha tudná valaki2016. máj. 1. 22:09
2/2 A kérdező kommentje:
Biztos ez...? Csak mert én is arra gondoltam, és mivel meg is van, megnyitottam, és végigpörgettem gyorsban és nem találtam... De tán csak átsiklottam fölötte...
2016. máj. 3. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!