Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megtudnátok mondani hogy mi a...

Megtudnátok mondani hogy mi a címe?

Figyelt kérdés
Arról szól hogy egy pár elmegy kirándulni vagy nyaralni egy erdőbe és kb 4 tagú fiú banda megpróbálja őket elzavarni később megölni.Remélem ennyi segítség elég :(
2016. ápr. 29. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Esetleg az Eden lake?

[link]

2016. ápr. 29. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
ja Eden lake, kevés film rázott meg annyira, mint az szar :D maga nevében jó film, de senkinek nem ajánlanám csak ha azt szeretné szar kedve legyen :D
2016. ápr. 29. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem egy könnyű film, az biztos. Nem is tudom megmondani, hogy milyen hangulat szükséges a megtekintéséhez. Ha jókedvű vagy, a film végére garantáltan elmúlik, ha pedig rosszkedvű, a végére csak még depisebb leszel. :D

Jó film volt, de nem tudom, mikor bírnám még egyszer rávenni magam, hogy megnézzem.

2016. ápr. 29. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Ráadásul a színészek is jók, ha valaki bele éli magát igazán lehangoló tud lenni :D meg végig fent tartja az izgalmi állapotot, hogy sikerüljön már valami vagy meneküljenek meg stb.

Én egyedül néztem meg, de utána megnéztem az üvegtigrist, különben elaludni se tudtam volna azzal az érzéssel, pedig csak egy hülye film :D

2016. ápr. 29. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen igen Eden Lake a címe.

Szerintem egyszer kétszer megnézhető és még nem láttam végig úgyhogy köszi:)

2016. ápr. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!