Tudtok jó filmeket egy általános iskolásokból álló osztálynak?
Figyelt kérdés
Hosszú utazásra megyünk és nem tudom milyen filmeket nézhetnénk.2016. ápr. 28. 07:16
1/3 anonim válasza:
Mr Bean nyaral, Bean - Az igazi katasztrófafilm. Ezeken minden egyes alkalommal nagyot röhögök. A Gorillabácsi is nagy kedvencem.. Akkor ott van még a Szemfényvesztők, Dan és a szerelem (nyugi, nem csöpögős hulladék, egész jó komédia), Miért éppen Minnesota és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a Rumlis Vakáció. Az utóbbit nagyon-nagyon imádom, de a többit is melegen ajánlom. Az "általános iskolásokból álló osztály"-ból nem tudok meg sokat, viszont ha 7. - 8. osztály, akkor még ajánlom esetleg a Támadás a Fehér Ház ellent. Kedvenc akciófilmem, nem tagadom, van benne vér, viszont szerintem tökéletesen használja azt a csipetnyi humort, ami benne van. Bár egy osztályban sok féle ember van, lehet, hogy nem bírja az ilyesmit, szóval az utóbbi mégsem ajánlom annyira nektek.
2/3 anonim válasza:
Apád-anyád idejöjjön (Lindsay Lohan)
Kettőn áll a vásár
Párosban Párizsban
Csáó, Lizzie!
Napsugár-futam
Jég veled!
Kutyabajnok
Ízlések és pofonok
Speed Racer - Totál turbó
Segítség, felnőttem!
Csúcskölykök 1,2
3/3 A kérdező kommentje:
7.-esek vagyunk. És köszi a válaszokat, de ha még valaki tud, várom a további válaszokat is. :)
2016. ápr. 28. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!