A Conan detektív csak szerintem kezd unalmas lenni?
816 rész telt el, és:
- még mindig 1. osztályos. Pedig legalább harmadikosnak kéne már lennie.
- még mindig nem leplezte le a Szervezetet, de még annyi esze sincs, hogy elkerülje őket
- még midig nincs az APOTOXINNAK végleges ellenszere
816 rész így már eléggé unalmas.
Minek?
Úgysem kapja el Gint és Vodkát. Még a góré nevét sem tudja. Csak a számát, de azt már rég megváltoztathatta.
Szóval...
10 év van köztük.
Az OVA 8 eljátszott ezzel a gondolattal, de ott Conannak peche volt.
Azonba nagyon irritáló, hogy még mindig elsősnek állítják be, hiszen 1-345 rész között telt el 9 hónap. (Februárban kezdődik a történet, és akkor volt a Halloween party.)
Szóval legalább másodikos-harmadikosnak kéne már lennie, Rannak meg fősulisnak/egyetemistának.
Anime logika. Tényleg kéne már valami haladás az ügyben, mert a narutonál is hamar meguntam, hogy végtelen ciklusban halad a történet :D
Amíg persze van pénz belőle halad a történet, de pontot tehetnének végre a Fekete Szervezet ügyére, Shinichi visszaváltozhatna meg egyebek. Nekem nem lenne bajom, ha ügyeket oldanának meg továbbra is, hisz vannak igen érdekes ügyek is köztük, de a főtörténet tényleg kezd unalmas lenni így, hogy semmit nem kezdenek vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!