Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Avatár lesz még? Mint Korra-,...

Avatár lesz még? Mint Korra-, Aang legendája. Már fél év eltelt a Legend of Korra vége óta.

Figyelt kérdés
Még azt szeretném tudni, hogy szerintetek melyik volt a jobb Avatár.

2016. ápr. 25. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fél évnél azért már több.
2016. ápr. 25. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen lehet mert (azt hiszem) múlt év augusztusában 17-én tették fel az indavideóra az utolsó részt, de nem vagyok benne teljesen biztos.
2016. ápr. 25. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem lesz, és szerintem a Korra meggyalázta az eredeti sorozatot. AMúgy képregény lesz
2016. ápr. 25. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre én remélem lesz rajzfilmes folytatás. Mert érdekelne, hova futhatna ki még a történet. Korrával is sikerült kreatívan kibővíteni a világot. Remélem ha valami új ihletet kapnak, akkor majd visszatérnek hozzájuk.
2016. ápr. 25. 21:42
 5/10 Krisipoke ***** válasza:
100%

Meggyalázásnak biztosan nem nevezném, mert minden szempontból fantasztikus sorozat lett, sok szempontból még javítva is az eredetin (pl. akciójelenetek).

Egész pontosan 2014 decemberében adták le az utolsó részt, tehát inkább másfél éve van vége.

Nem terveznek a készítők új sorozatot, már csak azért sem, mert a Korrát is viszonylag kevesen nézték a végén, és a Nickelodeon próbálta minél hamarabb kiadni a maradék részeket, hogy levehessék műsorról.

Képregényekkel viszont fogják folytatni, ahogy az eredetit is.

2016. ápr. 25. 23:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy megcsappant a nézettsége. De szerintem inkább a csatorna tehet róla, mivel az első könyvnak volt nagy közönsége, de átrakták egy olyan időpontba, ahol kevesen nézték.
2016. ápr. 26. 08:58
 7/10 Krisipoke ***** válasza:
100%

Lehet, de szerintem eleve sokkal érettebb és történetalapúbb sorozat, mint mondjuk a SpongyaBob, aztán simán lehet, hogy egyszerűen a csatorna nézőközönsége nem volt rá annyira kapható. Az eredeti sorozat sokkal kevésbé volt sötét hangulatú, és ott gyerekek voltak a főszereplők, így valószínűleg ezért is sokkal népszerűbb volt.

Mondjuk egy olyan folytatásnak nagyon örülnék, amit egy másik csatornának készítenek. De valószínűleg a licenszek nagyon sokáig a Nicknél maradnak.

2016. ápr. 27. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre pár évig nem számíthatunk folytatásra.

Viszont nagy lenne ha egy élőszereplős filmet készítenének az egyik Avatar-ról. De ne gondoljatok arra a bizonyos "Utolsó Léghajlító" című filmre (habár bizonyította, hogy az idomítást filmre lehet rakni)!

2016. ápr. 28. 14:23
 9/10 BLACK-ROSE válasza:
100%
Szerintem nem a Nickelodeon ki hátrált az alkotók mögűl de ha nem gond én is kérdeznék valamit akad e olyan rajongó aki Szabolcs Megyében lakik ? Jó lenne végre olyan fiúval vagy lányal találkozni aki szereti e két sorozatot
2016. aug. 10. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz folytatás mivel ugye Korra elvesztette az előző életeit és ezzel lezárult az avatár ujjászületése,de már nem lenne szükség avatárra mivel Korra eggyesítette az ember és szellemvilágot és helyreált a béke!(remélem mostmár örökre)(amúgy én nem bírom a Korra legendáját,de mindenki máshogy gondolja)Ha valakit érdekel a NickTons-on megy az Aang avatár 3.könyv 8.része lesz ma.
2020. máj. 14. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!